Rady a tipy

Správne zavesenie obrazu na stenu mu nielen dodá na estetickosti, ale zabráni aj nebezpečným situáciám, ako je pád obrazu. Chceš vedieť, ako ho zavesiť na stenu tak, aby zostal pevne a bezpečne na svojom mieste? Poradíme ti, ako mu nájsť najvhodnejšie miesto, ako ho prichytiť bez vŕtania a aké sú špecifiká vešania obrazu v paneláku.
  • 0 min čítanie
Elektrická zubná kefka sa stará o zuby a ďasná. Odstraňuje zubný povlak, masíruje ďasná a zlepšuje celkovú ústnu hygienu. Ako si vybrať tú správnu elektrickú kefku? A ako ho správne používať? V tomto článku ti poradíme, na čo si dať pozor pri výbere a používaní elektrickej zubnej kefky.
Bývate v paneláku a vaša kuchyňa je stará, nepraktická a už neviete, kam všetko dávať? Nezúfajte, OKAY pre vás má riešenie. V tomto článku vám ukážeme, ako vybrať kuchynskú linku do paneláku, s ktorou vás varenie zase začne baviť!
  • 0 min čítanie
Mnoho ľudí v dnešnej dobe chce zlepšiť svoje zdravie a životný štýl, čo zahŕňa aj pitie kvalitnej a čistej vody. Voda z kohútika bohužiaľ často obsahuje množstvo nevhodných látok, ako je železo, vodný kameň či chlór. Najúčinnejší a zároveň najdostupnejší spôsob, ako získať naozaj čistú vodu, je použitie filtračnej kanvice.
Miniatúrne zariadenie, ktoré pojme obrovské množstvo dát– to je pamäťová karta. Vyrába sa ich však množstvo druhov s rôzne veľkou kapacitou a výber môže byť zložitý.
Nie vždy je malá obrazovka notebooku dostačujúca. Či už ide o premietanie fotiek z dovolenky, prezentáciu v práci alebo napríklad obľúbený film, na televízore toho skrátka uvidíme viac.
Pri jedálenskom stole sa všetci stretávame od rána až do večera. Nie je to len priestor určený pre spoločné stolovanie, je to aj miesto, kde sa odohrávajú bežné aj sviatočné udalosti v prítomnosti našich najbližších. Pri výbere môžete naraziť na veľké množstvo parametrov a funkcií, medzi ktorými sa budete musieť rozhodnúť.
Chcete si užívať skvelú hudbu a podcasty na cestách, domácu párty alebo napríklad vo vani? Potom ste tu správne. To všetko vám tie najlepšie bluetooth reproduktory umožnia. Tieto prenosné zariadenia sú v dnešnej dobe veľmi obľúbené, pretože ponúkajú kvalitný zvuk, úžasnú flexibilitu a hlavne nie sú príliš drahé.
Väčšina z nás nemá žehlenie bielizne príliš v láske a nie je na tom nič zvláštne. Je teda logické, že keď už na túto nepríjemnú povinnosť raz za čas dôjde, chceme takú žehličku, ktorá jej priebeh čo najviac spríjemní a zrýchli.
  • 0 min čítanie
Pre väčšinu z nás je dnes upratovanie domácnosti bez kvalitného vysávača nepredstaviteľný. Pri výbere však zistíte, že existuje veľké množstvo typov, ktoré sa medzi sebou líšia využitím aj rôznymi funkciami.
  • 0 min čítanie
Tyčové vysávače sú v dnešnej dobe čím ďalej obľúbenejšie, pretože sú veľmi flexibilné, skladné a máte ich vždy po ruke. Hovoríte si, že by sa vám taký užitočný pomocník do domácnosti aj hodil?
Áno, pôsobí to zvláštne, ale aj keď umývačka slúži na čistenie, sama občas tiež potrebuje vyčistiť. Ak vás trápi vodný kameň alebo nepríjemný zápach pri každom otvorení, je potrebné vykonať dôkladnú údržbu. To ide urobiť niekoľkými spôsobmi, tak si prečítajte, ako vyčistiť umývačku od všetkých nečistôt!

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.