Rady a tipy

Správne zavesenie obrazu na stenu mu nielen dodá na estetickosti, ale zabráni aj nebezpečným situáciám, ako je pád obrazu. Chceš vedieť, ako ho zavesiť na stenu tak, aby zostal pevne a bezpečne na svojom mieste? Poradíme ti, ako mu nájsť najvhodnejšie miesto, ako ho prichytiť bez vŕtania a aké sú špecifiká vešania obrazu v paneláku.
  • 0 min čítanie
Zrejme každý z nás túži po domove, v ktorom vládne poriadok a čistota. Dosiahnuť to ale môže byť niekedy výzvou, najmä v dnešnom uponáhľanom svete. S niekoľkými jednoduchými tipmi a trikmi môžeš z tejto rutinnej povinnosti urobiť príjemný a efektívny proces. Poradíme ti, ako na upratovanie domácnosti, aby ti zabralo čo najmenej času.
  • 0 min čítanie
V oblasti výroby nábytku zohráva výber materiálov kľúčovú úlohu pri určovaní kvality, odolnosti a estetiky výsledného produktu. Medzi tieto materiály patria nábytkové dosky, ktoré sú univerzálnymi súčasťami používanými pri výrobe rôznych typov nábytku. Pozri sa s nami na druhy nábytkových dosiek, ich charakteristiku a použitie.
  • 0 min čítanie
Mole v domácnosti nie sú len estetickým problémom, ale aj nepríjemnými škodcami. Ich prítomnosť môže znamenať znehodnotenie potravín aj zničené veci. Boj s moľami je často frustrujúci, pretože akokoľvek sú malé, zbaviť sa ich nie je vôbec ľahké. Pripravili sme preto pre teba niekoľko užitočných tipov, ako pred nimi ochrániť svoj domov.
V kuchyni by sa mala skĺbiť dohromady praktickosť spolu s elegantným dizajnom. Kuchyňa by nielen mala vyzerať podľa tvojich predstáv, ale mala by byť prispôsobená tak, aby sa ti v nej dobre fungovalo. Poradíme ti, ako naplánovať vnútorné usporiadanie kuchyne i ako z nej urobiť pýchu domácnosti.
Na našom e-shope nájdeš sedačky všetkých možných tvarov a veľkostí. Pre menšie byty máme pohovky s kreslom aj bez neho, ktoré ti zaistia dostatok miesta aj komfortu.
Balenie darčekov nie je len otázkou estetiky, má predovšetkým praktický význam. V tomto článku ti poradíme, ako zabaliť darček podľa jeho tvaru a veľkosti. Predstavíme niekoľko tipov a trikov, ktoré ti uľahčia prácu a zaistia super výsledok. Poďme na to!
Spánok je základom nášho zdravia a pohody. Aby sme dobre spali, potrebujeme mať kvalitný matrac, ktorý nám poskytne dostatočné pohodlie a podporu. Ale ako spoznať, kedy je čas na výmenu matraca? A čo robiť s tým starým? V tomto článku ti poradíme, ako sa starať o váš matrac, ako dlho ho používať a ako ho správne skladovať.
  • 0 min čítanie
Deti a bábätká potrebujú pre svoj zdravý vývoj a rast kvalitný spánok. K tomu dopomáha správna matrac. V tomto článku ti poradíme ako vybrať matrac pre svoje dieťa aj bábätko.
  • 0 min čítanie
Nečistoty, ako sú pot, prach, roztoče, krv, moč alebo iné škvrny, môžu spôsobiť nielen nepríjemný zápach, ale aj alergie, podráždenie kože alebo dokonca infekcie. Ako čistiť matrac, aby si udržal sviežosť?
Toaletný stolík je miestom pre tvoj denný rituál skrášľovania. V tomto článku ti predstavíme niektoré z našich najlepších toaletných stolíkov, ktoré ponúkame na e-shope OKAY.sk. Existuje mnoho variantov, od klasických stolíkov až po moderné stolíky so zrkadlom. Niektorí preferujú stolíky s veľkým úložným priestorom, zatiaľ čo iní uprednostňujú jednoduchší dizajn bez zásuviek. Dôležité je, aby sa toaletný stolík hodil k ostatnému nábytku v miestnosti.
Každý z nás vie, že prvý dojem zohráva kľúčovú úlohu. A keď príde reč na domov, prvým dojmom je často práve vstupný priestor. Aby tvoja predsieň pôsobila organizovane a mala štýl, potrebuješ správny botník. V tomto článku si predstavíme, ako vybrať dizajnový botník a inšpirujeme ťa k tomu, ako predsieň vďaka dobre zvolenému botníku, premeniť na elegantné miesto stretávania.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.