Rady a tipy

Svoju vysnívanú umývačku máš doma a už ju stačí len zapojiť a začať používať. Na prvý pohľad sa jej zapojenie môže zdať zložité, ale v skutočnosti je to pomerne ľahké. Pripravili sme si pre teba pár krokov, ako zapojiť umývačku svojpomocne.
Áno, pôsobí to zvláštne, ale aj keď umývačka slúži na čistenie, sama občas tiež potrebuje vyčistiť. Ak vás trápi vodný kameň alebo nepríjemný zápach pri každom otvorení, je potrebné vykonať dôkladnú údržbu. To ide urobiť niekoľkými spôsobmi, tak si prečítajte, ako vyčistiť umývačku od všetkých nečistôt!
Umývanie riadu je jedna z tých domácich činností, ktoré by sme najradšej prenechali niekomu inému. Bohužiaľ, nie všetci máme k dispozícii osobného kuchára alebo pomocníka, ktorý by sa o to postaral. Našťastie existuje riešenie, ktoré nám môže ušetriť veľa času, úsilia, vody aj energie. Riešenie sa volá umývačka riadu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.