Rady a tipy

HbbTV, čiže Hybridné vysielanie širokopásmovej televízie, je inovatívna platforma, ktorá spája tradičné televízne vysielanie s internetovými funkciami, aby divákom poskytla interaktívny zážitok.
  • 0 min čítanie
Slovenské televízie nedávno zaviedli inovatívny systém označovania obsahu v televíznych programoch a upútavkách, ktorý slúži na lepšiu informovanosť divákov. Nové symboly boli navrhnuté s cieľom poskytnúť divákom jednoduchý a rýchly spôsob orientácie v obsahu programov a jeho vhodnosti pre rôzne vekové skupiny.
  • 0 min čítanie
Tiež zbytočne strácaš čas, keď sa v nekonečnom zozname televíznych staníc pokúšaš nájsť ten správny program? Potom sa napríklad rád dozvieš, ako zoradiť programy na TV tak, aby pre teba bolo prepínanie kanálov pohodlnejšie. Poďme sa na to spoločne pozrieť.
  • 0 min čítanie
Bezdrôtové pripojenie medzi notebookom alebo PC a televízorom sa hodí na jednorazové akcie – premietanie fotografií, sledovanie filmu, prácu, pri ktorej potrebujeme vidieť detaily. Ako televíziu s notebookom alebo PC prepojiť ti poradia tento článok.
  • 0 min čítanie
Snáď najdôležitejší parameter pri výbere televízora je optimálna vzdialenosť medzi televízorom a sedačkou. Ako to docieliť poradíme v tomto článku.
  • 0 min čítanie
Kedysi možno stačilo vyberať televízor podľa veľkosti a kvality obrazu. Dnes sa ale musíme zamerať na oveľa viac parametrov. V tomto článku ti predstavíme päť najobľúbenejších televízorov z nášho e-shopu v roku 2023, ktoré ťa prekvapia svojimi funkciami.
Nie vždy je malá obrazovka notebooku dostačujúca. Či už ide o premietanie fotiek z dovolenky, prezentáciu v práci alebo napríklad obľúbený film, na televízore toho skrátka uvidíme viac.
Ak neviete, kam s televízorom, pripevnite ho na stenu! Ušetríte tým veľa miesta a váš interiér bude vyzerať elegantne a minimalisticky.
  • 0 min čítanie
Výber nového televízora môže pre niekoho byť pomerne stresujúca záležitosť – veď sú všetky skoro rovnaké! Nie je to tak úplne pravda: líšia sa medzi sebou množstvom vlastností, z ktorých môžete vybrať tie najlepšie práve pre vás.
  • 0 min čítanie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.