Nakupuj za trvale nižšie ceny ako na internete! Chcem najnižšiu cenu.

Rady a tipy

Obnovovacia frekvencia (tiež známa ako "refresh rate") je počet krát, kedy obrazovka obnoví svoj obsah za jednu sekundu. Tento údaj je meraný v hertzoch (Hz) a označuje, ako rýchlo môže displej zobraziť nový obraz. Ak máte monitor s obnovovacou frekvenciou 60 Hz, znamená to, že obraz sa obnoví 60 krát za sekundu.
Už žiadne hľadanie strateného diaľkového ovládača! Riešenie si nosíš priamo pri sebe. Ako na to? Postačí ti tvoj smartfón! Poradíme ti, ako na ovládanie televízora mobilom, ako ľahko a rýchlo spolu tieto dve zariadenia prepojiť a aké aplikácie ti pomôžu premeniť tvoj smartfón na ovládač od televízie.
Správne naladenie televízora je kľúčové pre to, aby si si mohol vychutnať všetky dostupné kanály a ich obsah. V dnešnej dobe máš na výber hneď niekoľko rôznych spôsobov, ako sledovať televízne vysielanie.
  • 0 min čítanie
Snáď najdôležitejší parameter pri výbere televízora je optimálna vzdialenosť medzi televízorom a sedačkou. Ako to docieliť poradíme v tomto článku.
  • 0 min čítanie
Výber nového televízora nie je jednoduchá úloha. Jedným z dôležitých kritérií výberu je zobrazovacia technológia. Dve z najpopulárnejších a najmodernejších technológií v oblasti televízorov sú OLED a QLED.
  • 0 min čítanie
Nie vždy je malá obrazovka notebooku dostačujúca. Či už ide o premietanie fotiek z dovolenky, prezentáciu v práci alebo napríklad obľúbený film, na televízore toho skrátka uvidíme viac.
Beží tvoj obľúbený program, ale ty práve nemáš čas? Môžeš si ho nahrať a pustiť neskôr! Poslúži ti k tomu USB kľúč alebo externý disk a takmer akýkoľvek súčasný moderný televízor.
  • 0 min čítanie
Výber nového televízora môže pre niekoho byť pomerne stresujúca záležitosť – veď sú všetky skoro rovnaké! Nie je to tak úplne pravda: líšia sa medzi sebou množstvom vlastností, z ktorých môžete vybrať tie najlepšie práve pre vás.
  • 0 min čítanie
Miestnosť, v ktorej nie sú káble od elektroniky na očiach, je jednotnejšia, elegantnejšia a celkovo pôsobí príjemnejším dojmom z priestoru. Prekrytie káblov na stene však nie je len estetickou záležitosťou. Vyčnievajúce káble môžu zvyšovať riziko ich poškodenia a môžu viesť k úrazom členov domácnosti pri pohybe po miestnosti. Ako teda elegantne skryť káble nielen od TV?
  • 0 min čítanie
HbbTV, čiže Hybridné vysielanie širokopásmovej televízie, je inovatívna platforma, ktorá spája tradičné televízne vysielanie s internetovými funkciami, aby divákom poskytla interaktívny zážitok.
  • 0 min čítanie
Slovenské televízie nedávno zaviedli inovatívny systém označovania obsahu v televíznych programoch a upútavkách, ktorý slúži na lepšiu informovanosť divákov. Nové symboly boli navrhnuté s cieľom poskytnúť divákom jednoduchý a rýchly spôsob orientácie v obsahu programov a jeho vhodnosti pre rôzne vekové skupiny.
  • 0 min čítanie
Tiež zbytočne strácaš čas, keď sa v nekonečnom zozname televíznych staníc pokúšaš nájsť ten správny program? Potom sa napríklad rád dozvieš, ako zoradiť programy na TV tak, aby pre teba bolo prepínanie kanálov pohodlnejšie. Poďme sa na to spoločne pozrieť.
  • 0 min čítanie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.