Rady a tipy

Pyrolytické čistenie je inovatívna technológia, ktorá ti môže ušetriť veľa času a úsilia pri údržbe rúry. Táto metóda využíva vysoké teploty na samovoľný rozklad zvyškov a mastnôt v rúre na popol, ktorý je možné následne jednoducho zotrieť.
  • 0 min čítanie
Pripojenie mobilu alebo tabletu k televízoru ti umožní vychutnať si obsah na väčšej obrazovke a maximalizovať tak zážitky z domácej zábavy. Nevieš, ako zrkadliť obrazovku telefónu na TV? Potrebuješ prepojiť tablet s TV cez wifi? Či už chceš streamovať videá, zobrazovať fotografie alebo hrať hry, poradíme ti, ako pripojiť telefón k televízoru.
  • 0 min čítanie
Formátovanie disku môže byť užitočné z mnohých dôvodov, či už ide o zvýšenie výkonu disku alebo jednoduché preorganizovanie dát. Poradíme ti, ako naformátovať externý disk, aké rôzne typy formátovania sú k dispozícii aj ako naformátovať SD kartu priamo v mobilnom telefóne.
Apple iPhone je jedným z najobľúbenejších smartfónov na trhu vďaka svojmu elegantnému dizajnu, vysokému výkonu a širokému spektru funkcií. Ako pri všetkých elektronických zariadeniach, aj pri iPhone sa ale niekedy vyskytnú technické problémy, ktoré môžu ovplyvniť jeho výkon a funkčnosť. Pozri sa s nami na užitočné rady a tipy, ako efektívne iPhone využívať.
  • 0 min čítanie
Notebooky sú skladné a vydržia aj nejaký čas bez napájania zo siete, čo ich robí ideálnymi spoločníkmi na cesty. Čo robiť, keď kapacitu baterky vyčerpáš v mieste, kde nie je možnosť pripojiť notebook do zásuvky, ale ty ho potrebuješ ďalej používať?
  • 0 min čítanie
Dual SIM je funkcia niektorých mobilných telefónov umožňujúca mať v zariadení dve SIM karty súčasne. Pokiaľ máš napr. súkromné ​​aj pracovné číslo a nechceš so sebou všade nosiť dva mobily, potom sa ti oplatí investovať do nového telefónu.
  • 0 min čítanie
Cítiš sa niekedy unavený a bez energie? Možno ti telo dáva najavo, že mu niečo chýba. V takej chvíli ti môže pomôcť detox organizmu. Je to proces, ktorý pomôže telu vyčistiť sa od nahromadených toxínov a posilniť tvoje zdravie a vitalitu.
  • 0 min čítanie
Zrejme každý z nás túži po domove, v ktorom vládne poriadok a čistota. Dosiahnuť to ale môže byť niekedy výzvou, najmä v dnešnom uponáhľanom svete. S niekoľkými jednoduchými tipmi a trikmi môžeš z tejto rutinnej povinnosti urobiť príjemný a efektívny proces. Poradíme ti, ako na upratovanie domácnosti, aby ti zabralo čo najmenej času.
  • 0 min čítanie
Chceš sa stať lepším športovcom? Túžiš po tom, zlepšiť svoj športový výkon a dlhodobo dosahovať vynikajúce výsledky? Máme pre teba 6 tipov, ako zlepšiť svoju výkonnosť v športe. Ide o základné aspekty, ktoré by mali nájsť svoje miesto v každom tréningovom pláne, nech už sa venuješ akémukoľvek športu.
Rúra je dôležitou súčasťou kuchyne, ale napriek tomu si ju často všímame až vo chvíli, keď ju potrebujeme použiť. Neporiadok a zvyšky jedla sa v rúre nevyhnutne hromadia a stávajú sa zdrojom nepríjemných pachov, dymu a dokonca môžu ovplyvniť chuť pripravovaného pokrmu.
  • 0 min čítanie
Svoju vysnívanú umývačku máš doma a už ju stačí len zapojiť a začať používať. Na prvý pohľad sa jej zapojenie môže zdať zložité, ale v skutočnosti je to pomerne ľahké. Pripravili sme si pre teba pár krokov, ako zapojiť umývačku svojpomocne.
V dnešnej dobe hrajú elektronické zariadenia kľúčovú úlohu vo väčšine aspektov nášho života. Či už ide o nabíjanie tvojho smartfónu alebo o pripojenie počítača k monitoru, sú nevyhnutné správne káble a konektory, ktoré zaistia, že všetko bude optimálne fungovať.
  • 0 min čítanie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.