Rady a tipy

Cítiš sa niekedy unavený a bez energie? Možno ti telo dáva najavo, že mu niečo chýba. V takej chvíli ti môže pomôcť detox organizmu. Je to proces, ktorý pomôže telu vyčistiť sa od nahromadených toxínov a posilniť tvoje zdravie a vitalitu.
  • 0 min čítanie
V kuchyni by sa mala skĺbiť dohromady praktickosť spolu s elegantným dizajnom. Kuchyňa by nielen mala vyzerať podľa tvojich predstáv, ale mala by byť prispôsobená tak, aby sa ti v nej dobre fungovalo. Poradíme ti, ako naplánovať vnútorné usporiadanie kuchyne i ako z nej urobiť pýchu domácnosti.
Kuchyňa je srdcom domácnosti. Denne v nej trávime veľa času prípravou jedla alebo rozhovormi s blízkymi a k tomu je potrebné, aby sme sa v nej cítili čo najlepšie. Moderná kuchyňa zaručuje pocit harmónie jednotným a čistým dizajnom, ktorý vzbudzuje pocit elegantnej jednoduchosti.

V rôznych kútoch sveta sú obľúbené rozličné spôsoby prípravy kávy. V tomto článku vám tieto spôsoby predstavíme a ukážeme si najlepšie a najobľúbenejšie druhy kávy, od tradičného espressa po jeho variácie až po rôzne alternatívne spôsoby.

  • 0 min čítanie
Na našom e-shope nájdeš sedačky všetkých možných tvarov a veľkostí. Pre menšie byty máme pohovky s kreslom aj bez neho, ktoré ti zaistia dostatok miesta aj komfortu.
Silvestrovská párty je jednou z najzábavnejších udalostí roka. Či už príchod nového roka osláviš s rodinou, priateľmi alebo kolegami, potrebuješ k tomu kvalitnú elektroniku, ktorá vám zaistí skvelú zábavu, hudbu, nápoje, jedlo a výzdobu.
OKAY inšpirácia: Výber najlepších vianočných darčekov pre rodičov. V tomto článku ti přinášíme nejlepší tipy na vánoční dárky z nabídky OKAY.sk.
  • 0 min čítanie
Vianoce sú za rohom a s nimi prichádza aj otázka, aký vianočný darček vybrať pre svojich blízkych. Máme pre teba niekoľko tipov na najlepšie darčeky na Vianoce. Poďme sa na ne pozrieť!
  • 0 min čítanie
Toaletný stolík je miestom pre tvoj denný rituál skrášľovania. V tomto článku ti predstavíme niektoré z našich najlepších toaletných stolíkov, ktoré ponúkame na e-shope OKAY.sk. Existuje mnoho variantov, od klasických stolíkov až po moderné stolíky so zrkadlom. Niektorí preferujú stolíky s veľkým úložným priestorom, zatiaľ čo iní uprednostňujú jednoduchší dizajn bez zásuviek. Dôležité je, aby sa toaletný stolík hodil k ostatnému nábytku v miestnosti.
Každý z nás vie, že prvý dojem zohráva kľúčovú úlohu. A keď príde reč na domov, prvým dojmom je často práve vstupný priestor. Aby tvoja predsieň pôsobila organizovane a mala štýl, potrebuješ správny botník. V tomto článku si predstavíme, ako vybrať dizajnový botník a inšpirujeme ťa k tomu, ako predsieň vďaka dobre zvolenému botníku, premeniť na elegantné miesto stretávania.
Jedálenské sety: Ušetri peniaze aj čas pri zariaďovaní kuchyne Jedálenský set sa skladá zo stola a stoličiek alebo lavice. Nákupom jedálenského setu si teda ušetríš starosti s hľadaním jednotlivých kusov nábytku, ktoré by k sebe ladili. Pozri sa na tipy, ako si zariadiť jedálenský set do malého bytu. Všetko potrebné sa dočítaš v tomto článku.
Nočné stolíky sú skvelým prvkom nábytku, ktorý môže zdôrazniť krásu spálne, ale aj poskytnúť praktický úložný priestor. Vyber si svoj nový nočný stolík na OKAY.sk.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.