OKAY inšpirácia: Najlepšie pohovky z našej ponuky

Na našom e-shope nájdeš pohovky všetkých možných tvarov a veľkostí. Pre menšie byty máme pohovky s kreslom aj bez neho, ktoré ti zaistia dostatok miesta aj komfortu.

Zobraziť ponuku pohoviek
Najlepšie pohovky
Najlepšie pohovky

Najlepšie materiály pre pohovku

Pohovka je stredobodom miestnosti a jednou z prvých vecí, ktoré si všimneme. Preto by sme mali brať do úvahy jej vzhľad. Kožené sedačky už nie sú jedinou možnosťou, ako predstaviť luxus. Aj látkové alebo ratanové pohovky môžu byť štýlové a kvalitné. Navyše si ich môžeš ľahko prispôsobiť svojmu vkusu a interiéru. Stačí si vybrať z ponuky poťahov a prehozov.

  • Pravá koža: Je synonymum pre luxus a eleganciu. Odolná, príjemná na dotyk a starne s gráciou. Pre tých, ktorí si chcú dopriať nábytok špičkovej kvality, sú kožené pohovky tým pravým orechovým.
  • Ekokoža: Je ekologická a cenovo dostupná alternatíva k pravej koži. Ľahko umývateľná, odolná voči škvrnám a poškriabaniu. A čo viac ekokoža, ponúka širokú škálu farieb a vzorov, aby sa perfektne hodila do tvojho interiéru.
  • Čalúnená látka: Je pohodlná as pestrou paletou farieb a vzorov. Ideálna voľba ak hľadáš cenovo dostupnú pohovku spájajúcu pohodlie a štýl.

Na OKAY.sk nájdeš rôzne typy pohoviek

  • Dvojmiestne pohovky sú skvelým riešením pre detské alebo študentské izby. Ponúkajú pohodlné a štýlové sedenie za dostupnú cenu. V rôznych farebných prevedeniach dodajú miestnosti hravý nádych. Môžu byť nenápadným doplnkom v rohu izby alebo sebavedomou dominantou.
  • Trojmiestne pohovky, o niečo väčšie ako dvojmiestne, sú ideálne pre menšie domácnosti a ponúka pohodlné sedenie pre celú rodinu. Rovnako ako dvojmiestne modely sú k dispozícii v rôznych farbách a štýloch, a dajú sa ľahko doplniť o ďalšie sedacie prvky, ako sú kreslá alebo taburety. Kombinácia trojmiestnej a dvojmiestnej pohovky môže vytvoriť ešte zaujímavejšiu atmosféru vo vašom obývacom priestore.
Najlepšie pohovky
  • Megapohovky sú špeciálne kúsky nábytku s nadštandardnými rozmermi a komfortnými vankúšmi sú ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Bez problémov sa na nich zmestia celé rodiny aj so štvornohými miláčikmi!
  • Okrem toho máme k dispozícii pohodlné a elegantné váľandy, Z ktorých možno skladať úžasné a útulné sedacie súpravy. Válenda vynikne aj ako samostatný štýlový kúsok nábytku. Na našom webe okay.sk si vyberieš z mnohých farieb a materiálov, vrátane tkanín alebo mikrovlákna, ktoré sa ľahko udržujú.
Najlepšie pohovky

Medzi najpopulárnejšie štýly pohoviek patria:

  • Rozkladacia pohovka škandinávsky štýl: Tento štýl je inšpirovaný severskou prírodou, minimalizmom a funkcionalitou. Pohovky v tomto štýle sú jednoduché, čisté a svetlé. Majú drevené nohy, geometrické tvary a jemné farby. Sú ideálne pre moderné, priestranné a vzdušné byty.
  • Vintage sedacie súpravy: Ponúkame kvalitné retro sedačky v rôznych prevedeniach – klasické, rohové, s kreslami alebo bez nich. Vyberať môžeš z pestrej škály poťahových materiálov a farieb, ktoré oživia tvoj priestor. Retro sedačky vynikajú nielen svojim štýlovým dizajnom, ale aj vysokou odolnosťou, dlhou životnosťou a cenou, ktorá stojí za to.
  • Dizajnové sedacie súpravy: Dizajn nie je len o vzhľade, ale o kombinácii estetiky, funkčnosti a potrieb cieľovej skupiny. Moderné sedačky teraz prinášajú design do popredia. U nás nájdeš dizajnové pohovky s precíznym spracovaním a nevšedným vzhľadom.

Príslušenstvo ku pohovkám

Na OKAY.sk nájdeš všetko, čo potrebuješ k dokonalej domácnosti! Neobmedzujeme sa len na nábytok, ponúkame kompletné vybavenie - pohodlná kreslá, praktické taburety, špičkové televízory a ďalšie užitočné elektro.

OKAY Tip:  Tomu, prečo je impregnácia sedačky alebo pohovky tak dôležitá, sme venovali celý článok na našom blogu.

Nechaj profesionálnu impregnáciu na nás

Využi našu profesionálnu impregnáciu. Je špeciálne navrhnutá tak, aby predĺžila životnosť tvojho nábytku. Na povrchu sedačky vytvorí ochrannú vrstvu, ktorá účinne odolá škvrnám, prachu a vlhkosti po dobu až 12 mesiacov. Je šetrná k tvojmu zdraviu i zdraviu tvojich maznáčikov, neobsahuje totiž žiadne alergénne alebo toxické látky. Navyše je bezfarebná a bez zápachu, takže nezmení vzhľad ani vôňu tvojej obľúbenej sedačky.

Vyskúšaj si pohovku doma!

V OKAY ponúkame možnosť vyskúšať si pohovku na 30 dní. Pokiaľ ti nebude vyhovovať, bez otázok ti vrátime peniaze. Pohovku dovezieme až k tebe alebo si ju môžeš vyzdvihnúť na najbližšej predajni.

152

KAMENNÝCH
PREDAJNí

406 704

PREDANÝCH
VEĽKÝCH
SPOTREBIČOV
ZA ROK

428 701

PREDANÝCH
TV ZA ROK

803 543

PREDANÝCH
MALÝCH DOMÁCICH SPOTREBIČOV
ZA ROK

156 862

PREDANÝCH
MOBILOV ZA ROK

40 532

predaných
sedačiek
za rok

25 124

predaných
kresiel
a stoličiek
za rok

15 368

predaných
skríň
za rok

22 052

predaných
postelí
za rok

12 252

predaných
kuchýň
za rok

Prezrite si ďalšiu ponuku nábytku

Sedačky

Postele

Kuchyne

Spálňa

Matrace

Obývacia
izby

Drevený nábytok

Doplnky
do bytu

Kúpeľně

Kancelárie

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.