OKAY inšpirácia: Výber moderných toaletných stolíkov z našej ponuky

Toaletný stolík je miestom pre tvoj denný rituál skrášľovania. V tomto článku ti predstavíme niektoré z našich najlepších toaletných stolíkov, ktoré ponúkame na e-shope OKAY.sk.

Vybrať toaletný stolík
Výber moderných toaletných stolíkov z našej ponuky

    Ako vybrať toaletný stolík

    Existuje mnoho variantov, od klasických stolíkov až po moderné stolíky so zrkadlom. Niektorí preferujú stolíky s veľkým úložným priestorom, zatiaľ čo iní uprednostňujú jednoduchší dizajn bez zásuviek. Dôležité je, aby sa toaletný stolík hodil k ostatnému nábytku v miestnosti.

    Výber moderných toaletných stolíkov z našej ponuky

    Pri výbere toaletného stolíka zvážte:

  • Dizajn: Zvoľ si vzhľad podľa svojho osobného vkusu. Môžeš si vybrať medzi vintage kúskami alebo moderným dizajnom. Rozhodni sa, či chceš stôl v štýle princeznej, klasický a jednoduchý, alebo extra moderný.
  • Materiál: Materiál je kľúčový. Ideálnou voľbou je drevo alebo masív, aby ste zaistili stabilitu. Nezabudni skontrolovať nôžky stolíka - matičky zaisťujú stabilitu a dlhú životnosť.
  • Osvetlenie: Niektoré stolíky majú zabudované osvetlenie. LED svetlá sú modernou voľbou, ale pokojne môžeš staviť aj na klasickú lampičku.
  • Rozmery: Dbaj na to, aby sa ti stôl vošiel do miestnosti.
  • Úložný priestor: Nedoceniteľný je dostatočný úložný priestor. Vyber si stôl, ktorý ti poskytne dostatok miesta na uskladnenie všetkej kozmetiky.
  • Zrkadlo: Zrkadlo je kľúčovou súčasťou. Skontroluj jeho veľkosť, sklon a umiestnenie.
  • Sedátko: Zisti, či je súčasťou stolíka a ako je pohodlné.

Rôzne typy toaletných stolíkov

Toaletný stolík s taburetom

Tento typ toaletného stolíka zahŕňa pohodlný taburet, na ktorom si môžeš sadnúť pri líčení a úprave.

Rohový toaletný stolík

Pokiaľ máš obmedzený priestor, môže byť rohový toaletný stôl skvelým riešením, ktoré využije každý centimeter miestnosti.

Drevený toaletný stolík

Drevené toaletné stolíky majú prírodný a teplý vzhľad. Môžu byť vyrobené z rôznych druhov dreva, ako je dub, borovica alebo mahagón.

Výber moderných toaletných stolíkov z našej ponuky

OKAY Tip: Hľadáš okrem toaletného stolíka aj správnu posteľ a matrac? Zisti, ako na to v našom článku.

Moderné toaletné stolíky v našej ponuke

Toaletné stolíky z našej ponuky majú jednoduché a čisté tvary, ktoré pôsobia moderne a elegantne. Na výber máme z rôznych farieb, materiálov a štýlov, ktoré sa budú hodiť k tvojmu nábytku a doplnkom. Môžeš ich umiestniť do kúpeľne, spálne, šatne alebo inej miestnosti, kde ho budeš potrebovať.

Toaletný stolík Celia

je elegantný a praktický nábytok, zložený zo stolíka s dvoma zásuvkami a širokého zrkadla s LED osvetlením. Stolík je vyrobený z kvalitnej a odolnej LDTD dosky v bielom dekore, ktorý sa hodí do akéhokoľvek interiéru. Zrkadlo je dostatočne veľké na to, aby ti umožnilo vidieť sa v celej svojej kráse. Zásuvky majú dostatok miesta na kozmetiku a ďalšie drobnosti.

Chcem stolík Celia

Toaletný stolík Pernilla

poskytne ideálne podmienky pre tvoju rannú starostlivosť o vzhľad. S dvoma zásuvkami a priestrannou doskou stola ponúka dostatok miesta na uloženie kozmetiky a ďalších potrieb. Stolík je vyrobený z laminovaných drevotrieskových dosiek (LDTD) a stojí na pevnej oceľovej konštrukcii

Chcem stolík Pernilla

Toaletný stolík Mirabel

je skvelým doplnkom do každej spálne. Ponúka bohatý úložný priestor vo forme štyroch praktických zásuviek, do ktorých môžeš ukladať pekne usporiadať všetky svoje veci. Vďaka kovovej konštrukcii je nadštandardne stabilná a dlho vydrží.Toaletný stolík Mirabel je vyrobený z kvalitných materiálov, predovšetkým laminovanej drevotriesky (LDTD), ktoré sú odolné proti vlhkosti, poškriabaniu a slnečnému žiareniu. Vďaka matovej povrchovej úprave je ľahký na údržbu.

Chcem stolík Mirabel

Ďalšie príslušenstvo z ponuky OKAY

K toaletným a kozmetickým stolíkom nesmieš zabudnúť praktické doplnky. Prvým z nich je pohodlná stolička. Ďalším nenahraditeľným pomocníkom sú stojacie alebo stolové lampy a zrkadlo. U niektorých stolíkov sú tieto doplnky už súčasťou setu, ale vo väčšine prípadov treba dokúpiť samostatne

Najväčší výber nábytku v OKAY!

Pre najväčší výber kvalitného nábytku navštív náš e-shop.

Vyberte si z našich modelov vo všetkých cenových kategóriách a vďaka našim dlhodobo najlepším cenám ušetríš!

Pokiaľ sa rozhodneš pre nákup nového elektra a nábytku v OKAY, môžeme ti zaručiť 100% garanciu spokojnosti, alebo môžeš produkt vrátiť do 30 dní bez udania dôvodu zadarmo.

Máme skladom najväčší výber nábytku aj elektra za najvýhodnejšie ceny!

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.