OKAY inšpirácia: Tipy, ako urobiť domácu silvestrovskú párty

Silvestrovská párty je jednou z najzábavnejších udalostí roka. Či už príchod nového roka osláviš s rodinou, priateľmi alebo kolegami, potrebuješ k tomu kvalitnú elektroniku, ktorá vám zaistí skvelú zábavu, hudbu, nápoje, jedlo a výzdobu.

V tomto článku sa dočítaš, ako urobiť zo svojho Silvestra nezabudnuteľnú párty.

silvester oslava
silvester oslava

Tipy na naplánovanie dokonalej silvestrovskej párty

Zatiaľ čo niektorí z nás uprednostňujú búrlivé večierky, môže byť rovnako magické stráviť tento špeciálny večer v pohodlí vlastného domova. Bez ohľadu na to, či si zvolíš pokojný Silvester vo dvoch alebo radostnú párty s priateľmi, nižšie nájdeš tipy, ako si pohodlne naplánovať oslavu.

1. Zostav presný zoznam hostí

Zostav presný zoznam hostí. Vďaka tomu budeš mať prehľad o množstve potrebného jedla a pitia. Občerstvenie prispôsob špeciálnym stravovacím potrebám a alergiám svojich hostí.

2. Zaisti dostatok miesta

Každý by mal mať svoje miesto na sedenie. Mäkké sedacie vaky sú v tomto ohľade skvelým riešením. Potom preskup nábytok a vytvor väčší priestor pre spoločenské aktivity a hry.

3. Priprav si playlist s obľúbenou hudbou

Bez muziky to nepôjde. Ale zváž aj alternatívne formy zábavy, ako sú hry alebo tematické aktivity, ktoré udržia atmosféru živú a veselú, keď sa práve nebude tancovať.

4. Priprav dostatok riadu a príborov

Raz za čas sa neostýchaj využiť jednorazový riad. Predídeš tak nepríjemným situáciám, ako je upratovanie rozbitého porcelánového taniera alebo pohára.

5. Zaisti hosťom bezpečný návrat domov

Informuj svojich hostí o dostupných taxislužbách a ponúkni im ubytovanie.

6. Maj dostatok čistiacich prostriedkov

Nielen veci na upratovanie, ale aj vrecia na odpadky budú v priebehu večera a predovšetkým na druhý deň ráno potrebné.

Silvestr.jpg__PID:19e8836f-bd8e-450c-ba4e-a11edbf8d0e6

Čo z ponuky OKAY.sk budeš na silvestrovskú oslavu potrebovať?

party reproduktor

1. Dobré reproduktory

Bez hudby by nebola žiadna párty. Preto je dôležité mať dobré reproduktory, ktoré vám dodajú vynikajúci zvuk a atmosféru. Našou prvou voľbou sú párty reproduktory od Bigben, najmä model Bigben PARTYBTLITE s vysokým výkonom, štýlovými svetelnými efektmi a možnosťou pripojenia pre spev hostí.

To chcem!

Pokiaľ uprednostňuješ gramofóny a chceš na párty pridať trochu retro nálady, pozri sa na výrobky od Sony, Lenco alebo Roadstar.

Chcem gramofón
výčapné zariadenie

2. Zariadenia na prípravu nápojov

Pre skutočný zážitok na párty si určite obľúbite výčapné zariadenie Bomann BZ 6029. Toto vysoko výkonné zariadenie je ideálne pre večierky a umožňuje pohodlné sťahovanie piva z 5-litrových sudov.

Chcem párty výčap

A čo na to, aby ste si na párty mohli vychutnať ľadovo studené nápoje? Výrobník ľadu Clatronic EWB 3526s kapacitou až 15 kg kociek ľadu za 24 hodín vám zaručí dostatok ľadu pre všetky obľúbené nápoje.

Chcem ľad na párty!
elektrický gril

3. Zariadenia na prípravu jedla

Grilovanie na párty je vždy skvelý nápad. S elektrickým stolným grilom Orava EG1300 pripravíš vynikajúce steaky, ryby alebo zeleninu v teple svojho domu. S dvojitou grilovacou doskou s nepriľnavou vrstvou zaručuje ľahkú údržbu a perfektné výsledky.

Pre tých, ktorí chcú na párty smažiť bez zbytočných kalórií a tukov, je ideálna teplovzdušná fritéza Clatronic FR 3780. Táto fritéza ti umožní pripraviť obľúbené jedlá pre všetkých hostí bez starostí o nadbytku oleja.

Prehľadnúť ponuku spotrebičov

4. Televízor alebo projektor

Pre skvelý filmový zážitok na párty sa nemusíte spoliehať iba na obyčajný televízor. Na smart televízore Samsung UE50CU7172 môžeš so svojimi hosťami sledovať nielen klasické televízne vysielanie, ale aj streamovať hudbu a filmy cez rôzne aplikácie.

Chcem TV

Pre tých, ktorí chcú na párty zažiť kino, je skvelý projektor HP CC200. S modernou LED technológiou, full HD rozlíšením a širokou konektivitou vám tento projektor poskytne nezabudnuteľné zážitky počas vašej silvestrovskej párty z pohodlia domova.

Chcem projektor
televizor samsung
vianoce výzdoba

5. Vhodnú výzdobu

Pre vytvorenie tej správnej atmosféry na párty je dôležité aj osvetlenie. LED Svetelná reťaz od X-SITE dodá vašej párty kúzelný vzhľad. S možnosťou nastavenia rôznych svetelných efektov si môžete prispôsobiť osvetlenie podľa aktuálnej nálady.

Chcem výzdobu

6. Instax pre okamžité zachytenie spomienok

Pokiaľ chceš mať spomienky na svojich kamarátov a zábavu, ktorú ste si užili, musíš mať po ruke nejaký fotoaparát. A najlepšie taký, ktorý ti okamžite vyvolá fotky, ktoré si môžeš dať do albumu alebo na stenu.

Taký je Instax od Fujifilmu, ktorý je malý, ľahký a štýlový. Máš na výber z rôznych modelov, ktoré majú rôzne funkcie. Niektoré majú displej, niektoré zrkadlo na selfie, niektoré dokonca wifi. Všetky ale majú spoločné to, že ti umožnia urobiť skvelé fotky v retro štýle, ktoré budú vyzerať ako staré polaroidy.

Chcem Instax
instax fujifilm

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.