OKAY inšpirácia: Výber najlepších vianočných darčekov pre rodičov

Vianoce sú za rohom as nimi prichádza otázka: Čo kúpiť svojim rodičom?

Chcete, aby ich oči žiarili šťastím, keď rozbalia vianočný darček? Najlepšie darčeky sú tie, ktoré vyjadrujú lásku, starostlivosť a vďaku za všetko, čo pre nás rodičia urobili.

Ak ste v rozpakoch, nebojte sa, máme pre vás veľa nápadov na najlepšie vianočné darčeky pre vašich milovaných rodičov z ponuky OKAY.

vianoce

Darčeky pre milovníkov kávy a kníh

Kávovar

Kávovar

Pokiaľ tvoj otec alebo mama miluje vôňu a chuť čerstvej kávy, určite od teba na Vianoce ocení kávovar

Milovníkom kávy urobíš radosť automatickým kávovarom Dynamics alebo De'Longhi.

Tento kávovar pripraví lahodné espresso, cappuccino alebo iný nápoj z čerstvo namletej kávy.

Má vstavaný mlynček s 13 stupňami hrubosti mletia, oceľovú naparovaciu jednotku a systém LatteCrema pre dokonalú mliečnu penu.

Darujem kávovar
Čítačka kníh

Čítačka kníh

Pre rodičov, ktorí milujú čítanie, je čítačka kníh vynikajúcim darčekom. Vďaka čítačke môže ktokoľvek mať tisíce kníh v jednom zariadení. Čítačky sú ľahké, tenké a ľahko sa ovládajú. Navyše majú dlhú výdrž batérie a displej šetrný k očiam. Prarodičia napríklad určite ocenia, že si veľkosť písma intenzitu osvetlenia môžu prispôsobiť podľa seba.

Amazon Kindle Paperwhite 5 má veľký 6,8“ displej a nastaviteľné teplé svetlo. Čítačka je vodotesná, podporuje bezdrôtové nabíjanie a má veľkú pamäť na tisíce kníh. Navyše má o 20% rýchlejšie otáčanie stránok ako staršie modely.

Darujem čítačku kníh

Vianočné darčeky pre mamu

Kuchynský robot

Kuchynský robot

Pre mamičky, ktoré rady varia, aj pre oteckov s kuchárskymi zručnosťami, sú kuchynské robotyskvelý darček. Kuchynský robot dokáže šľahať, miešať, hnevať, mlet, strúhať, krúhať, mixovať, odšťavovať a tiež variť. Niektoré roboty ponúkajú aj možnosť prípravy domácich cestovín.

Kuchynský robot Bosch MUM5XW40 uľahčuje prípravu najrôznejších jedál, pretože dokáže spracovať veľké množstvo surovín. Má motor s výkonom 1000 W, nerezovú misu s objemom 3,9 litra a 7 rýchlostí. Navyše je vybavený praktickou časomierou, ktorá ukáže dobu spracovania.

Darujem kuchynský robot
Multicooker

Multicooker

Multifunkčný hrniec je programovateľný spotrebič, ktorý dokáže nahradiť množstvo iných zariadení v kuchyni. Možno s ním pripraviť polievky, dusené mäsá, ryžu, jogurty a ďalšie lahodné pokrmy. Stačí doň nasypať suroviny, nastaviť požadovaný režim a nechať ho pracovať.

Tesla EliteCook K80 Deluxe vedia pripravovať rôzne pokrmy zdravo a rýchlo, či už sa jedná o vyprážanie, varenie, pečenie, sušenie alebo jogurtovanie. Hrniec má vnútornú nádobu s objemom 6 litrov, ktorú je možné vybrať a umyť v umývačke. Hrniec má tiež prehľadný displej a ovládacie tlačidlá v slovenčine.

Darujem multicooker
Domáce pekárne

Domáce pekárne

Pre mamičky a oteckov, ktorí radi pečú, sú domáce pekárne najlepším vianočným darčekom.

Gorenje BM1210BK vie piecť čerstvý chlieb, pripravovať bezlepkové pečivá alebo džemy a cestá. Má LCD displej, sklenené okienko a nepriľnavý povrch.

Darujem domácu pekáreň

Vianočné darčeky pre otca

Smart home zariadenie

Smart home zariadenie

Ak chceš prekvapiť svojich rodičov darčekom na Vianoce, ktorý im zjednoduší život, môžeš zvážiť zariadenie pre smart domácnosť. Vďaka smart home zariadeniu budú môcť ovládať osvetlenie, kúrenie, zabezpečenie a ďalšie prvky v domácnosti pomocou hlasu, mobilnej aplikácie alebo diaľkového ovládača. Môžu napríklad na diaľku zapnúť kúrenie, skontrolovať, kto je pri dverách, alebo vytvoriť dojem, že sú doma, aj keď sú práve preč.

Tesla Smart ZigBee Hub je malá a elegantná krabička, ktorá umožní ovládať osvetlenie, kúrenie, zabezpečenie a ďalšie funkcie domácnosti pomocou mobilného telefónu. Stačí si stiahnuť aplikáciu pre Android alebo iOS a hneď je možné nastavovať časovače, sledovať spotrebu energie po celom dome a mnoho ďalšieho.

Darujem smart home zariadenie
Kamera do auta

Kamera do auta

Kamera do auta je skvělý dárek pro každého řidiče, který chce mít jistotu při řešení dopravních nehod, usnadnit si parkování nebo zaznamenat své cesty.

Mio MiVue 733 nahrává ve Full HD rozlišení s úhlem záběru 130°, takže nezmešká žádný detail.

Má integrovaný GPS modul, který ukládá polohu a rychlost, a také upozorňuje na rychlostní radary.

Navíc pomůže předcházet nehodám díky asistenčním systémům pro řidiče, které varují před vybočením z pruhu, čelním střetem a mikrospánkem.

Darujem kameru

Vianočné darčeky pre babku a dedka

Meteostanica

Meteostanica

Pre všetkých nadšených meterológov, alebo kohokoľvek, kto rád sleduje počasie, je meteostanica skvelým vianočným darčekom. Moderné meteostanice umožňujú sledovať mnoho údajov. Niektoré meteostanice dokonca predpovedajú počasie na nasledujúce dni alebo zobrazujú fázy mesiaca.

Na tejto meteorológovia môžeš nastaviť budík, sledovať teplotu, vlhkosť, tlak, silu a smer vetra, množstvo zrážok a predpoveď počasia. Všetky informácie zobrazuje na prehľadnom dotykovom displeji s farebným podsvietením.

Darujem meteostanicu
Rádioprijímač

Rádioprijímač

Rádioprijímač na Vianoce určite poteší babičku aj deda, pretože im ponúkne zábavu, informácie a spoločnosť.
Môžeš im kúpiť rádioprijímač, ktorý podporuje aj digitálne vysielanie (DAB+) a má lepšiu kvalitu zvuku aj viac staníc.

Prenosné rádio Roadstar TRA-2340PSW má skvelý zvuk, ľahko sa ladí a umožňuje počúvať obľúbené stanice na FM, AM alebo SW pásmach. Má modro podsvietený LCD displej, ktorý ukáže aktuálne nastavenie, a výstup na slúchadlá na počúvanie napríklad v noci.

Darujem rádioprijímač

Najväčší výber elektra v OKAY!

Pre najväčší výber elektra navštív náš e-shop.

Vyber si z našich modelov vo všetkých cenových kategóriách a vďaka našim dlhodobo najlepším cenám ušetríš!

Pokiaľ sa rozhodneš pre nákup nového elektra a nábytku v OKAY, môžeme ti zaručiť 100% garanciu spokojnosti, alebo môžeš produkt vrátiť do 30 dní bez udania dôvodu zadarmo.

Máme skladom najväčší výber nábytku aj elektra za najvýhodnejšie ceny!

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.