Rady a tipy

Platenie mobilom je jednoduché a bezpečné. Stačí si nainštalovať niektorú z aplikácií na platbu mobilom, napríklad Google Pay alebo Apple Pay, v nej mať uloženú svoju platobnú kartu. Potom už stačí iba priložiť mobil k terminálu s podporou bezkontaktnej platby a potvrdiť platbu. V tomto článku zhrnieme, aké typy platieb mobilom existujú, ako ich nastaviť a používať, a ako sa chrániť pred podvodmi a zneužitím.
  • 0 min čítanie
S rastúcou náročnosťou aplikácií sa naše chytré telefóny začínajú spomaľovať. Spočiatku fungujú svižne, ale s časom sa začnú zasekávať a aplikácie prestávajú reagovať, aj pri bežných úkonoch. Ako to vyriešiť? Nie je to komplikované. Nižšie nájdeš niekoľko efektívnych tipov, ako jednoducho zrýchliť chod svojho smartfónu.
Veľa ľudí stále verí, že je dobré nechať batériu v mobile úplne vybiť. Údajne to predlžuje jej životnosť. Ale je to skutočne tak? V tomto článku sa dozvieš, prečo je toto odporúčanie mýtus, a ako sa o batériu vo svojom mobile starať správne.
  • 0 min čítanie
Zjednodušte si ovládanie svojho telefónu s funkciou Quick Ball! Telefóny Xiaomi túto vychytávku ponúkajú už dlho, ale väčšina používateľov o nej stále nevie.
  • 0 min čítanie
Plánujete kúpu mobilného telefónu pre vaše dieťa, ale neviete, ktorý zvoliť? V našom článku nájdete praktické tipy a odporúčania, ako vybrať najlepší mobil pre deti v rôznych vekových kategóriách.
  • 4 min čítanie
Prináša nové technológie, dizajn a vylepšený výkon. Zistite, čo už vieme o najnovšom vlajkovom rade Xiaomi 13.
  • 3 min čítanie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.