Rady a tipy

Pripojenie mobilu alebo tabletu k televízoru ti umožní vychutnať si obsah na väčšej obrazovke a maximalizovať tak zážitky z domácej zábavy. Nevieš, ako zrkadliť obrazovku telefónu na TV? Potrebuješ prepojiť tablet s TV cez wifi? Či už chceš streamovať videá, zobrazovať fotografie alebo hrať hry, poradíme ti, ako pripojiť telefón k televízoru.
  • 0 min čítanie
Dual SIM je funkcia niektorých mobilných telefónov umožňujúca mať v zariadení dve SIM karty súčasne. Pokiaľ máš napr. súkromné ​​aj pracovné číslo a nechceš so sebou všade nosiť dva mobily, potom sa ti oplatí investovať do nového telefónu.
  • 0 min čítanie
V dnešní době hrají elektronická zařízení klíčovou roli ve většině aspektů našeho života. Ať už jde o nabíjení tvého smartphonu nebo o připojení počítače k monitoru, jsou nezbytné správné kabely a konektory, které zajistí, že vše bude optimálně fungovat.
Používanie aplikácie WhatsApp bude aj naďalej v roku 2024 úplne zadarmo, čo je pre mnoho užívateľov dobrou správou. Avšak aj napriek tejto skutočnosti prichádzajú určité zmeny, na ktoré je dôležité dať si pozor. Poďme sa pozrieť, aké inovácie môžeš tento rok v aplikácii WhatsApp očakávať.
  • 0 min čítanie
Screenshoty sa stali neoddeliteľnou súčasťou našej digitálnej komunikácie a umožňujú nám zachytiť momenty z našich obrazoviek. Či už chceš uložiť dôležitý dokument alebo zdieľať vtipný meme, vedieť, ako urobiť snímku obrazovky, sa ti môže hodiť aj denne.
  • 0 min čítanie
Možno aj ty si rád krátiš cestu v hromadnej doprave alebo pri čakaní u doktora v ordinácii práve hrami na smartfóne. Pozri sa s nami na tipy na najlepšie hry na mobil, ktoré sú obľúbené aj v roku 2024. Aká z nich má ambíciu naplniť tvoje hráčske očakávania?
  • 0 min čítanie
Pre všetkých fanúšikov špičkových smartfónov máme dobrú správu. Už čoskoro sa na trhu objaví nový Samsung Galaxy S24. Jedná sa o nástupcu obľúbeného radu Galaxy S23, ktorý patrí k najlepším telefónom súčasnosti.
  • 0 min čítanie
S rastúcou náročnosťou aplikácií sa naše chytré telefóny začínajú spomaľovať. Spočiatku fungujú svižne, ale s časom sa začnú zasekávať a aplikácie prestávajú reagovať, aj pri bežných úkonoch. Ako to vyriešiť? Nie je to komplikované. Nižšie nájdeš niekoľko efektívnych tipov, ako jednoducho zrýchliť chod svojho smartfónu.
Si fanúšik Apple? Potom už iste vieš, že v septembri 2023 sa má konať veľkolepá prezentácia iPhonu 15, ktorý sľubuje množstvo noviniek a vylepšení. V tomto článku ti zhrnieme, čo sa zatiaľ šušká otom, ako bude nový iPhone vyzerať a aké skvelé funkcie bude mať.
  • 0 min čítanie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.