Čo je Xiaomi Quick Ball?

Zjednodušte si ovládanie svojho telefónu s funkciou Quick Ball! Telefóny Xiaomi túto vychytávku ponúkajú už dlho, ale väčšina používateľov o nej stále nevie.

Čo je teda Xiaomi Quick Ball a v čom vám spríjemní bežné používanie telefónu?

Vybrať z ponuky telefónov Xiaomi
Čo je Xiaomi Quick Ball?
Na čo Xiaomi Quick Ball slúži?

Na čo Xiaomi Quick Ball slúži?

Quick Ball je užitočná vychytávka ázijského výrobcu elektroniky Xiaomi, ktorá zásadne uľahčí a spríjemní ovládanie vášho telefónu. Umožní vám totiž pomocou pár dotykov vykonávať rôzne akcie na obrazovke, meniť nastavenia alebo treba spúšťať rôzne aplikácie. Stačí len stlačiť plávajúce koliesko či guličku, ktoré nájdete na kraji obrazovky. Tým otvoríte ponuku rôznych rýchlych príkazov, ktoré zrýchlia vašu prácu na mobile. Je len na vás, aké príkazy si zvolíte: môžete napríklad aktivovať režim jednej ruky, vyčistiť vyrovnávaciu pamäť alebo spustiť vybranú aplikáciu.

Nejde o žiadnu novinku

Xiaomi Quick Ball je súčasťou systému Android MIUI, čo je operačný systém smartfónov a tabletov Xiaomi, už dlhšiu dobu. Prvýkrát bola táto funkcia predstavená používateľom vo verzii MIUI 8 z júna roku 2016. Aj tak veľa majiteľov smartfónov Xiaomi netuší, čo táto funkcia ponúka.

Xiaomi Quick Ball

Ako Quick Ball zapnúť?

Zapnutie funkcie Quick Ball je veľmi jednoduché. Vo svojom smartfóne Xiaomi prejdite do Nastavenia, kde vyberte Rozšírené nastavenie. Tam už nájdete položku Quick Ball, ktorú si aktivujete a nastavíte podľa svojich preferencií.

Quick Ball

Prispôsobte si funkciu podľa seba

Máte možnosť nastaviť si až 5 vlastných rýchlych funkcií, ktoré najčastejšie využívate. Možnosti sú skutočne obrovské. Môžete si sem vybrať napríklad tie najpoužívanejšie aplikácie, ktoré budete môcť veľmi rýchlo spustiť. Do Quick Ball je však možné pridať aj zapnutie a vypnutie rôznych funkcií pre ovládanie telefónu, ako je napríklad baterka, bluetooth, Wi-Fi či režim jednej ruky.

Quick Ball je možné vypnúť pri spustení určitých aplikácií, napr. hier, pri ktorých potrebujete celú obrazovku. Funkciu zapnete buď ťuknutím, alebo potiahnutím.

Obrovský výber telefónov Xiaomi

V ponuke OKAY nájdete široký výber telefónov Xiaomi, ktoré sa vyznačujú vysokou výkonnosťou za veľmi dostupnú cenu. Na výber máte z vlajkových radov Xiaomi 11, Xiaomi 12 a Xiaomi 13 alebo z užívateľsky rovnako obľúbených radov Xiaomi Redmi, Xiaomi Redmi Note a Xiaomi Mi. Pokiaľ už telefón máte a chceli by ste ho vybaviť praktickým príslušenstvom, mrknite na odolné tvrdené sklá, užitočné púzdra a štýlové kryty.

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.