Rady a tipy

Chceš sa stať lepším športovcom? Túžiš po tom, zlepšiť svoj športový výkon a dlhodobo dosahovať vynikajúce výsledky? Máme pre teba 6 tipov, ako zlepšiť svoju výkonnosť v športe. Ide o základné aspekty, ktoré by mali nájsť svoje miesto v každom tréningovom pláne, nech už sa venuješ akémukoľvek športu.
V dnešní době hrají elektronická zařízení klíčovou roli ve většině aspektů našeho života. Ať už jde o nabíjení tvého smartphonu nebo o připojení počítače k monitoru, jsou nezbytné správné kabely a konektory, které zajistí, že vše bude optimálně fungovat.
V roku 2023 si bude celá Európa, ako je tradične zvyknutá, dvakrát posúvať hodinové ručičky. A každý rok to vyzerá, že to bude naozaj naposledy. “Hot News„ však pre tentoraz hovoria o tom, že k zrušeniu nedôjde skôr ako v roku 2026. Tak uvidíme. Tentoraz si to však ešte poďme užiť. A kedy sa teda bude meniť čas? V roku 2023 vychádza zmena času zo štandardného, ​​čiže „zimného“, na letný dňa 26. 3. a z letného na „zimný“ dňa 29. 10.
  • 0 min čítanie
Smart hodinky ti umožnia sledovať svoju fyzickú aktivitu, ovládať smartfón a mnoho ďalšieho. Tie najlepšie smart hodinky nájdeš na našom e-shope. Predstavujeme ti prehľad najobľúbenejších modelov, ktoré na OKAY.sk nájdeš.
Smart hodinky sú nielen módnym doplnkom, ale aj užitočným pomocníkom a takpovediac predĺženou rukou tvojho smartfónu. Upozornia ťa na e-mail, môžeš cez ne telefonovať alebo ich využiť namiesto osobného trénera. Čo je dôležité pri výbere? Predovšetkým to, aké nároky na smartwatch máš. Zisti, ako vybrať tie najvhodnejšie!
  • 0 min čítanie
Smart hodinky sú stále obľúbenejší doplnok. Sú nielen moderné a estetické, ale navyše umožňujú sledovať našu aktivitu, zobrazujú notifikácie a mnoho ďalších užitočných funkcií. Avšak niektoré modely sa môžu stretávať s rôznymi nežiaducimi problémami. V tomto článku sa pozrieme na niektoré z najčastejších problémov so smart hodinkami a na príklade hodiniek Garmin ukážeme, ako ich možno jednoducho vyriešiť.
  • 0 min čítanie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.