Šikovné riešenie úložného priestoru na záhrade

Ak máte vlastnú záhradu, určite viete, ako praktické sú úložné priestory, do ktorých môžete schovať náradie, podsedáky, detské hračky, kvetináče a ďalšie nevyhnutnosti, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou záhrady.​

Pokiaľ na záhrade nemáte, alebo nemôžete mať, záhradný domček, iste oceníte možnosť úložných boxov. Tie sú vyrobené z odolného plastu, ktorý je ľahko umývateľný a odolný voči poveternostným vplyvom. Okrem úložného priestoru môže plniť aj ďalšie funkcie. Niektoré úložné priestory môžete vďaka podsedáku premeniť na praktický sedací nábytok, iný môže zároveň plniť funkciu stola.

Box Circa Wood

Je ideálnym spojením úložného priestoru a konferenčného stolíka. Stačí, keď okolo neho naskladáte stoličky a lavičky a štýlové posedenie je na svete. Vďaka prírodnému dekoru sa bude do priestorov záhrady ideálne hodiť a nenaruší celkový dojem zo záhrady.

úložný box
úložný box

Box Brushwood

Má objem 455 l, takže do neho schováte naozaj veľa vecí. Umiestniť ho môžete k bazénu, do záhrady alebo pod pergolu. Vďaka prírodnému dekoru dreva nebude truhlica nijako narúšať príjemnú harmóniu záhrady. Plast je odolný voči poveternostným vplyvom a jednoducho sa udržiava.

úložný box
úložný box

Box Capri

Je moderným kúskom, do ktorého schováte všetky potrebné veci, ktoré musíte mať v záhrade neustále po ruke. Box je vyrobený z odolných plastových výliskov, ktoré imitujú prírodný ratan. Vďaka neutrálnej farbe a ratanovému vzhľadu sa box skvele hodí do prostredia záhrady.

úložný box
úložný box

Cool

Tento multifunkčný nábytkový kus v sebe ukrýva stôl, úložný priestor aj stoličku. Stačí, keď na hornú časť položíte mäkučký podsedák a stolička je na svete. Vďaka menším rozmerom môže perfektne nahradiť odkladací stolík, ktorý môžete umiestniť napríklad k lehátku. Stolík je vyrobený z odolného umelého ratanu, ktorý odolá aj nepriaznivým poveternostným podmienkam.

úložný box

Illuminated Cool Bar

Trochu iný úložný priestor ponúka Cool Bar. Síce do neho neschováte záhradné náčinie ani podsedáky, ale za to v ňom luxusne vychladíte nápoje na párty. Stačí spodný box naplniť ľadom. Horná časť slúži ako praktický stolík. Cool Bar si svoje miesto nájde na každej záhrade aj terase. Pre odolný plast nie je problém UV žiarenie, voda ani mráz..

bar
bar

Prečítajte si tiež:

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.