Vyzerajte dokonale vďaka týmto pomocníkom

Kúpeľňa je miesto, ktoré navštívime každý deň a všetci už máme svoje zaužívané rutiny, čo sa týka starostlivosti o seba. Aj keď ich dôležitosť je zrejmá, určite sa zhodneme, že vedia byť pekne náročné na čas. Dá sa však ušetriť a zefektívniť priebeh činností výberom a používaním tých správnych zariadení.

Žiarivý úsmev vám vyčaruje elektrická zubná kefka

Pre väčšinu z nás deň začína a končí čistením zubov. Keďže sa jedná o časti dňa, kedy zvykneme byť buď unavení, alebo rozospatí, môže sa stať, že kvalita čistenia zubov nie je veľmi dôkladná, hlavne keď používame manuálnu zubnú kefku. Rozhodne šikovným riešením tejto situácie je elektrická zubná kefka. Medzi jasné výhody sa radí hlavne to, že prakticky akýkoľvek model vykoná rádovo tisícky otáčok za minútu. Užitočným vybavením sú aj vymeniteľné hlaviceelektrickej zubnej kefky, čistiace módy elektrickej kefky a zabudovaný časovač. Kombinácia týchto funkcií napomáha k lepšiemu odstraňovaniu zubného povlaku, starostlivosti o ústnu dutinu a odstráneniu všetkého, čo na zuby nepatrí.

Žena si čistí zuby elektrickou zubnou kefkou

Vďaka časovaču na elektrickej zubnej kefke si budete zuby čistiť presne tak dlho, ake je to potrebné

Upravené fúzy a brada

Holenie je taktiež činnosť náročná na čas. Jeho frekvencia je síce individuálna, ale pokiaľ má byť tvár hladká a príjemná na dotyk, stáva sa z toho skutočne častá a pravidelná činnosť. Výber správneho holiaceho strojčeka značne zrýchľuje rutinu. Nastavenie intenzity holenia a pohyblivá hlava pánskeho holiaceho strojčeka zaručia, že miesto netreba prechádzať viackrát a znižuje sa podráždenie pokožky. Vhodný model holiaceho strojčeka je okrem holenia "na sucho" použiteľný aj v sprche. Táto funkčnosť sa poväčšine označuje Wet & Dry. Vodotesnosť elektrických holiacich strojčekov zaručuje taktiež jednoduché čistenie opláchnutím pod tečúcou vodou.

Muž si upravuje bradu pomocou zastrihávača fúzov

Upravené fúzy a brada sú vizitkou, že sa muž stará o svoj zovňajšok

Čo si vybrať? Epilátor alebo depilátor?

Nejedna žena má doma buď epilátor, alebo depilátor. Výsledok závisí od toho, ktorý produkt používa. Pri použití depilátora sa odstráni len časť chĺpku na povrchu, zatiaľ čo použitie epilátoru účinne odstráni aj časť pod kožou. Z predchádzajúcich riadkov vyplýva, že proces epilácie sa postará o podstatne dlhší čas bez starostí. Má to však jeden háčik, a to taký, že tento proces býva bolestivejší. Pri depilátore naopak proces nie je bolestivý, ale výsledok je krátkodobejší. Kvôli rozhodnutiu, či je vhodnejšia epilácia, či depilácia, netreba kupovať ďalší prístroj navyše. Existuje totižto epilátor a depilátor v jednom. Podobne ako pri pánskych holiacich strojčekoch aj tento prístroj je použiteľný aj v sprche aj “na sucho“. Vymeniteľné holiace hlavy sú taktiež umývateľné a jednoduché na použitie.

Žena odstraňuje chĺpky na nohách pomocou epilátora

Hodvábne jemné nohy oceníte nielen v letných mesiacoch, ale aj pri športovaní počas celého roka

Starajte sa o svoju korunu krásy

Kulma a fén na vlasy sú používané veľkým percentom ľudí počas úpravy a vytváraní účesu. Čo však môže byť menej známe sú práve kulmofény. Ako vyplýva už zo samostatného názvu, kulmofén je kombináciou kulmy a fénu. Oproti klasickej kulme disponuje kulmofén navyše kefou pre vyčesávanie vlasov. Kefa a teplý vzduch slúžia k vysúšaniu a tvarovaniu účesu. Vďaka rôznym veľkostiam kefy je možnosť použitia kulmofénu aj pre rôzne dĺžky vlasov. Podobne ako pri použití samostatného fénu, existuje možnosť prúdenia studeného vzduchu kvôli ochrane vlasov pred prehrievaním. Navyše kulmofén disponuje rôznymi nadstavcami, ktoré umožňujú vytváranie rozličných štýlov.

Žena si upravuje vlasy pomocou fénu na vlasy

Krásne upravené vlasy nemusia byť len od kaderníka. Správnym výberom fénu si vytvoríte vysnívaný účes

Na trhu existuje množstvo elektrických zariadení na každodenné úkony v kúpeľni. Preto je najlepšie porovnať viacero modelov a vybrať si práve ten najvhodnejší. Keďže správne zvoleným prístrojom sa činnosti značne zjednodušujú, rozhodne to stojí za zváženie.


Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.