Vybavte si kuchyňu z pohodlia domova

Zostaviť si vysnívaný nábytok, napríklad novú kuchyňu alebo kuchynskú linku, podľa svojho vkusu a prispôsobiť ho svojmu interiéru je jednoduchšie, než si myslíte, a to len niekoľkými kliknutiami. Môžete si vybrať farbu, materiál a umiestnenie. Vďaka dnešným moderným technológiám sa dá všetko vybaviť jednoducho niekoľkými kliknutiami, možno počas obeda alebo popoludňajšej kávy. Stačí využiť naše nástroje a výhody OKAY. V našom článku vám prezradíme, ako na to.

Mladá žena v kuchyni

Výber a nastavenie kuchyne je ešte pohodlnejšie.

OKAY Tip: Ako môžete elegantne ušetriť na energiách sa dozviete v našom článku tu.

Prečo si vybrať kuchyňu v OKAY?

Pretože sa nemusíte o nič starať. Kúpa novej kuchyne u nás je veľmi intuitívna a jednoduchá. Navyše ušetríte veľa času, ktorý môžete venovať sebe alebo svojim blízkym. Okrem času ušetríte aj peniaze. Kúpou blokovej kuchyne ušetríte až 2/3 ceny oproti kuchyni na mieru. Nechajte všetky starosti na nás a vy si len užívajte radosť z nového nábytku. Kuchyňu vám dodáme, zmontujeme a starú zostavu zlikvidujeme ekologicky.

Rohová kuchyňa Aurelia ľavý roh

Kvalitná kuchyňa je zárukou spokojnosti a výhodnej investície na dlhé roky.

Hlavné výhody nákupu kuchyne v OKAY:

  • Ušetrite čas a peniaze.
  • Nakupujete z pohodlia domova.
  • Môžete si vybrať z viac ako 250 modelov kuchýň.
  • Vašu novú kuchyňu vám dodáme a zmontujeme.
  • Pôvodnú kuchyňu demontujeme a zlikvidujeme ekologickým spôsobom.
  • Oproti kuchyni na mieru ušetríte až 2/3 ceny.
  • Nakúpte si u nás všetky elektrické spotrebiče, všetko máte na jednom mieste.

Kuchyne najvyššej kvality

Plánovanie kuchyne je azda najnáročnejšou disciplínou interiérového dizajnu. Myslite nielen na dizajn, ale aj na praktické usporiadanie kuchyne. Napríklad, ako veľký je váš priestor, koľko ľudí sa doň zmestí alebo ako veľká bude vaša rodina a ako často budete variť. A nebude to ľahké, pretože moderné kuchyne, ktoré sú k dispozícii v OKAY, sú nielen veľmi kvalitné, ale aj veľmi priestranné, ergonomicky navrhnuté a štýlové do najmenších detailov. Napríklad kuchyne nemeckej kvality, ktoré spĺňajú najnáročnejšie kritériá.

Rohová kuchyňa Tehla pravý roh

Čo tak zvoliť tmavšie odtiene namiesto bielej a béžovej? Chceli by ste dizajn v sviežej čiernej farbe? Predstavivosti sa medze nekladú.

Navrhnite si interiér

Staňte sa na chvíľu interiérovým dizajnérom a "vizualizujte" si svoj domov zábavným spôsobom. Pohodlne sa usaďte, natiahnite sa a vyskúšajte si našu novú 3D vizualizáciu vybraného produktu. Produkt, ktorý sa vám páči, si môžete pozrieť zo všetkých uhlov, strán a hrán. Navyše si vďaka nášmu plánovaču môžete hneď pozrieť, ako bude váš kus vyzerať ako súčasť interiéru, kam ho umiestniť alebo ako ho otočiť. Túto možnosť nájdete pri všetkých produktoch označených ikonou "vizualizácie" v galérii obrázkov.

Navrhnite si interiér

Veľkosť kupovanej kuchyne závisí predovšetkým od priestoru, ktorý je v miestnosti k dispozícii. V kuchyni nie je nikdy dosť miesta, vhodné sú napríklad kuchynské skrinky v tvare L. Vybavenie potom dotvára celkový vzhľad. Môžete si zaobstarať kuchynské linky so spotrebičmi alebo bez nich, holé skrinky bez zásuviek, ako aj kuchynské zásuvky, police a mnoho ďalšieho.


Článok pre Vás pripravil Jana Houbová

Napíšte mi

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.