Prečo si kúpiť novú posteľ?

Kvalitný spánok má priamy vplyv na našu duševnú aj fyzickú pohodu. Zle vyspaný človek dosahuje nižšie pracovné výsledky, cez deň býva unavený a často sa sťažuje na bolesti kĺbov a svalov. Riešenie všetkých týchto ťažkostí pritom môže byť jednoduché - vymeňte starú posteľ za novú, modernú.

Na vašom zdravom spánku nám záleží!

Čo je to vlastne moderná posteľ?

Pokrok sa nevyhýba ani nábytku. A nehovoríme tu len o dizajne, ktorý sa s dobou mení. Nové technológie spracovania, riešenia spojovacích prvkov, aktuálne vedecké poznatky - to všetko sa odráža v konštrukciách a materiáloch dnes vyrábaných postelí.

Všeobecne platí, že nová posteľzostarne pomalšie ako napríklad posteľ vyrobená v 90. či 80. rokoch. Za svoje peniaze dostanete dnes oveľa kvalitnejšie vyhotovený nábytok ako v minulosti. A preto aj dlhšie vydrží. Všetky typy postelí, ktoré máme v ponuke sú konštrukčne riešené tak, že budú dokonale stabilné a budú skvelým základom pre váš zdravý spánok.

Aké nedostatky môže mať vaša stará posteľ

Nevyhovujúce hygienické podmienky

Najmä u starých čalúnených postelí a váľand sa môžu vyskytovať roztoče a plesne vo zvýšenej miere. To má samozrejme veľmi negatívny vplyv na kvalitu spánku nielen u alergikov. Nová, správne odvetrávaná posteľ toto nebezpečenstvo eliminuje.

Starnutie materiálov

Najmä čalúnenie postele je každodenne podrobované vysokej záťaži. Časom teda stráca nielen výrobcom deklarované vlastnosti, ale aj svoj vzhľad. Materiály nových postelí mávajú dlhšiu životnosť.

Nestabilná konštrukcia

Prejaví sa vo vŕzganí postele alebo dokonca v rozglejení jej rámu. Dôsledkom môže byť rušenie hlukom počas noci, či dokonca neopraviteľné rozpadnutie celej postele. Nová posteľ je vďaka moderným konštrukčným prvkom a profesionálnej montáži dokonale pevná.

Morálne zastaranie

Často ešte pred vypršaním životnosti postele môže dôjsť k tomu, že pôsobí vzhľadovo aj funkčne zastaralo. Riešením môže byť kúpa novej modernej postele.

Akú posteľ teda kúpiť?

Vybrať novú posteľ je v dnešnej dobe jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Ponuka je v rôznych cenových hladinách veľmi bohatá a je teda na vás, ktorý typ postele si vyberiete. Každý typ postele má svoje jednoznačné výhody:

  • Čalúnené postele - sú vôbec najpredávanejším typom postelí. Medzi ich pozitíva patrí veľké množstvo dizajnových variantov, rozmerov, stabilná konštrukcia a kvalitné matrace.
  • Boxspring postele - oslovia každého, kto hľadá do svojej spálne luxusne vyzerajúcu posteľ. Vďaka vrstveniu niekoľkých kvalitných matracov poskytuje komfortný a zdravý spánok.
  • Drevené postele - spolu s vhodným roštom poskytujú matracom dostatočné odvetrávanie. Súčasne je ich konštrukcia pevná a dizajn prakticky nestarne.
  • Masívne postele - poskytujú stabilitu a odolnosť prírodného dreva. Vďaka možnosti výberu rámu, roštu a vhodného matraca je možné zostaviť lôžko priamo na mieru potrebám.
  • Váľandy - sú stále vyhľadávaným evergreenom medzi posteľami, pretože poskytujú veľmi praktické riešenie na spanie a ukladanie lôžkovín alebo napríklad sezónneho oblečenia.

Kompletný servis od výberu po montáž

V OKAY sa sortimentu postelí venujeme so všetkou starostlivosťou a je pre nás dôležité, aby bol nákup novej postele pre všetkých našich zákazníkov čo najjednoduchší a najpríjemnejší. Preto ponúkame všetky s ním súvisiace služby.

Výber

Samotný výber postele uľahčujeme v e-shope detailnými fotografiami a videorecenziami. Priestor dávame tiež skúsenostiam zákazníkov, ktorí si konkrétny model kúpili pred vami.

Doprava a montáž

Postaráme sa o dopravu, vynesenie novej postele na poschodie a aj jej profesionálnu montáž. Vďaka montáži si môžete byť istí, že vaša posteľ bude správne poskladaná a vydrží každodennú záťaž.

Odvoz starej postele

Zvládneme dokonca odviezť a ekologicky zlikvidovať vašu starú posteľ. Vám tak odpadne starosť o to, čo s ňou a ako ju dopraviť do zberného dvora.

Stále sa teda ešte pýtate, prečo kúpiť novú posteľ?
Pretože to ešte nikdy nebolo výhodnejšie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.