Zahrejte sa aj bez radiátora: s ohrievačom vzduchu!

Po ohrievači či teplovzdušnom ventilátore siahneme vždy, keď sú vonku už menej priaznivé teploty. Súčasne s vonkajším prostredím sa ochladzuje aj vnútro bytu, domu či chaty. Ak patríte k ľuďom, ktorým je neustále zima, ohrievač vzduchu je ideálnym riešením. Takýto elektrický ohrievač slúži ako doplnkový zdroj tepla. Na trhu sú v cenovo prijateľných ponukách a spotreba elektrickej energie sa takisto nemusí rapídne zvýšiť.

Veľkosť vykurovanej miestnosti

Pred kúpou ohrievača vzduchu je vhodné zamerať sa na niekoľko parametrov. Jednou zo zásadných otázok je veľkosť priestoru. Keď je miestnosť dostatočne tepelne zaizolovaná, výkon prístroja stačí menší ako v prípade veľkých a menej zateplených priestorov. V prípade nástenného ohrievača je dobré vedieť konkrétne miesto, kde presne ho chcete zavesiť, aby ste vedeli, akú veľkosť kúpiť.

Elektrický ohrievač v izbe

Pri výbere elektrického ohrievača sa riaďte veľkosťou miestnosti, do ktorej má byť umiestnený

Umiestnite ohrievač v blízkosti zásuvky

Elektrický ohrievač je nutné umiestniť blízko zásuvky. Netreba zabúdať, že tam bude umiestnený trvalo počas celého roka, a preto podľa toho vyberáte aj farebné vyhotovenie a štýl. Portfólio je dostatočne široké, dá sa naozaj vybrať aj model, pri ktorom na prvý pohľad ani nespozorujete, že ide o výhrevné teleso.

Diskrétny a zároveň bezpečný

Ak máte v pláne zavesiť ohrievač do chalupy na vidieku, možno siahnete po drevenom dizajne, ktorý jednak nenaruší priestor a môže zároveň slúžiť ako vkusný doplnok. Ak sa v domácnosti nachádzajú deti alebo domáci miláčikovia, nástenná verzia je viac ako ideálna. Takisto, tento typ ohrievača oceníte ako ohrievač do kúpeľne.

Samozrejme existujú aj modely, ktoré sú voľne stojace. Ak máte stále studené nohy, tak si jednoducho môžete takýto ohrievač presunúť pod stôl.

Ohrievač do kúpeľne skvele ladí s dizajnom celej kúpeľne

Aj ohrievač do kúpeľne môže byť dizajnovým prvkom

Výhody

Ohrievač vzduchu má mnoho výhod. V prípade voľne stojacich modelov oceníte ich ľahkú váhu a skladnosť. Ide o efektívny zdroj vykurovania. Pracuje vo viacerých režimoch a má aj poistku proti prehriatiu. Digitálnym časovačom si viete nastaviť požadovanú teplotu vo vybranú hodinu. Skvelým pomocníkom je funkcia odloženého štartu. Vyhrejte si príjemne svoj byt ešte predtým, ako prídete domov. Diaľkové ovládanie je prakticky samozrejmosťou. Ďalšou z výhod je tichý chod. Keramický ohrievač vzduchu je vhodný pre alergikov, pretože vzduch nevíri a nevysušuje.

Pri zvažovaní konkrétneho druhu ohrievača berte do úvahy jeho prevádzkové náklady a taktiež spôsob, akým pracuje. To znamená, že ak iba potrebujete vyhriať konkrétne miesto, je zbytočné platiť za vykurovanie celého priestoru.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.