Prečo kúpiť novú sedačku u nás?

K sedacím súpravám pristupuje väčšina užívateľov s rešpektom - predsa len je to najväčší a najdôležitejší kus nábytku, ktorý v obývačke majú. Aj z toho dôvodu nechávajú sedačku nedotknutú dlhé roky - vyrastú na nej ich deti a často aj deti ich detí. Hovoria si: "Kým slúži, nie je potrebné ju meniť". Slúži ale skutočne dobre? Povieme si, prečo si vôbec kúpiť novú sedačku a prezradíme tiež, ako ju môžete skúšať doma po dobu 30 dní.

Váš spokojný nákup je pre nás na prvom mieste a sme pre neho ochotní urobiť maximum.

30 dní na vyskúšanie sedačky doma? To vám nikto iný neponúkne!

Sme si vedomí, že pre zodpovedné vyskúšanie sedačky nestačí len 10 minút v predajni a preto vám ponúkame možnosť vyskúšať sedačku po dobu 30 dní priamo u vás doma. Počas tejto doby môžete pokojne testovať celkové zladenie farebnosti vo vašej obývačke, podrobiť hladkaciemu testu všetko čalúnenie a rozložiť a zase zložiť sedačku pokojne tisíckrát. Skrátka, sedačku môžete otestovať v plnej prevádzke a v plnom počte všetkých jej užívateľov tak, aby vás v nasledujúcich rokoch nič neprekvapilo.

Ak sa stane, že budete z akéhokoľvek dôvodu nespokojní a rozhodnete sa sedačku vrátiť, my si po ňu prídeme, zabalíme ju a odvezieme. Vy sa o nič starať nemusíte. Všetko zariadime zadarmo v rámci programu spokojnosti.

Nebojte sa novej sedačky alebo 5 dôvodov prečo ju kúpiť

Novú sedačku kupujú najčastejšie tí, ktorí svoj byt ešte len zariaďujú. To je pochopiteľné - bez sedacej súpravy nie je vôbec možné si predstaviť modernú obývaciu izbu. Ďalej sa ale k nákupu odhodlávajú aj tí, ktorí sa rozhodli udržiavať svoj byt moderný a trendy. Požiadavky oboch týchto skupín na novú sedačku sú pritom rovnaké:

  1. aby bola pohodlná,
  2. aby bola hlavným dizajnovým prvkom obývacej izby,

  3. aby bola dostatočne priestranná,

  4. aby nebola zbytočne drahá,

  5. aby bola praktická.

Po prvé: Pohodlie

Celková pohodlnosť patrí k najžiadanejším vlastnostiam sedačky. Platí pritom, že výplň každej sedačky časom stráca svoje mechanické vlastnosti a deklarovaná tvrdosť sedadiel sa počas rokov zníži o niekoľko tried. Staršia sedacia súprava sa tzv. "rozsedí" a vo výsledku sa jej skôr prispôsobujeme my, než ona nám. Vyberte si novú.

Po druhé: Dizajn

Každá vec časom starne a to nielen svojimi mechanickými vlastnosťami, ale aj svojím vzhľadom. Farby vyblednú, povrch sa opotrebuje a ani módne trendy nie sú rovnaké ako pred rokmi. Ak chcete svoju sedaciu súpravu a s ňou celú obývačku udržať takzvane "in", rozhodne sa porozhliadnite v ponuke nových sedačiek.

Po tretie: Priestor

Rozmery sú samozrejme najsledovanejšími parametrami. Výber novej sedačky väčšinou prispôsobujeme veľkosti izby aj počtu osôb, ktoré ju využívajú. A práve ten sa v čase mení - mladá rodina sa rozrastá, seniorom naopak spoločnosť ubúda. Načo mať obrovskú sedačku pre dvoch? Vyberte si novú, presne podľa svojich aktuálnych požiadaviek.

Po štvrté: Cena

Cena dnes predávaných sedacích súprav je o viac ako 30 % nižšia ako u "porovnateľných" modelov predávaných pred 15 rokmi. Porovnanie pritom nie je tak jednoduché, pretože vďaka novým technológiám môžu byť dnešné sedačky oveľa pohodlnejšie, povrchy trvanlivejšie a konštrukcie mechanicky odolnejšie. Vo výsledku sú teda oveľa lacnejšie - ďalší z dôvodov prečo si vybrať novú.

Po piate: Praktickosť

Pod pojmom praktická sedačka si väčšina zákazníkov predstavuje takú, ktorá má úložný priestor a ktorú možno v prípade potreby rozložiť na lôžko. Aj v tomto ohľade segment sedacích súprav v posledných rokoch veľmi pokročil. Vďaka dômyselným konštrukciám je vyklopenie či rozloženie sedačky veľmi jednoduché. Ak chcete teda naozaj praktickú sedačku, hľadajte ju v súčasnej ponuke.

Nová sedačka bez starostí

Päť dôvodov na výmenu vyslúžilej sedačky sme už uviedli. Pridali sme k nim aj možnosť pohodlného a dlhodobého skúšania, ktoré my sami považujeme za veľmi dôležité. A prihodíme ešte ďalšie:

Doprava a montáž

Novú sedačku vám na požiadanie privezieme až domov, vynesieme na poschodie a na mieste zmontujeme. Okrem výberu teda naozaj nemusíte riešiť vôbec nič.

Odvoz a ekologická likvidácia starej sedačky

Ak novou sedačkou nahrádzate tú vyslúžilú, iste oceníte, že aj toto môžete nechať na nás. Starý nábytok rozložíme, odvezieme a následne ekologicky zlikvidujeme.

Prečo teda kúpiť novú sedačku práve teraz?
Pretože jednoduchšie to nikdy nebolo!

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.