Na čo slúži vrchný matrac - topper?

Ak sa nedokážete dostatočne pohodlne vyspať cez noc, tak určite nie ste sami. Mnoho ľudí spí na posteliach, ktoré sú príliš pevné alebo mäkké, či dokonca nadmieru teplé, a to len preto, lebo nechcú investovať do úplne nového matraca. Mali by ste však vedieť, že váš spánok môže byť pohodlnejší len vďaka kúpe vrchného matraca. Vrchný matrac, doplnkový matrac alebo tzv. topper, ponúka viacero výhod a akonáhle ho vyskúšate, tak si ho určite obľúbite.

Aké sú výhody vrchných matracov?

V prvom rade, vrchný matrac chráni vaše zdravie. Vo všeobecnosti matrace dokážu uchovávať veľa roztočov, či baktérií. Ak ležíte chorí v posteli a potíte sa v nej, tak baktérie prechádzajú priamo cez plachtu a usádzajú sa vo vašom klasickom matraci. Doplnkový matrac, ktorý je nielen odolný voči vlhkosti, ale aj antibakteriálny a hypoalergénny, efektívne chráni váš klasický matrac a dokonca zmierni príznaky alergie a astmy, ktoré sú často spôsobené dýchaním plesní a iných škodlivých mikroorganizmov v posteli.

Ak sa neviete vyspať kvôli tomu, že je vám príliš teplo, tak vrchný matrac váš problém vyrieši. Tieto matrace ochladzujú posteľ a garantujú príjemný spánok najmä v lete. Najlepšie matrace sú vyrobené z priedušnej vlny, ktorá odvádza vlhkosť od tela. Táto vlna je pokrytá chladiacim gélom, ktorý zabraňuje prílišnému nahrievaniu sa postele.

Naším tipom je vrchný matrac z pamäťovej peny, ktorý poskytuje maximálny komfort pre každého. Jednou z hlavných výhod topperu je to, že za okamih sa z príliš tvrdej postele môže stať plyšová posteľ skvelá pre pokojný spánok. S týmto matracom sa môžete cítiť, akoby ste spali na úplne novej posteli bez toho, aby ste museli veľa investovať.

Vrchný matrac z pamäťovej peny

Vrchný matrac z pamäťovej peny poskytne každému neskutočný komfort

Bolesť chrbta

Bolieva vás chrbát? Doplnkový matrac je potom správnou voľbou pre spánok bez bolesti chrbta. Spanie na príliš pevnom matraci spôsobuje nadmerný tlak na chrbát a spôsobuje bolesť. Pretože vaša chrbtica má prirodzené zakrivenie, tak najlepším spôsobom ako zmierniť tlak je nechať chrbticu, aby klesla do neutrálnej polohy. Vrchný matrac môže pomôcť pri bolestiach chrbta tým, že tlmí tlak v oblasti bedier a ramien a zároveň dodáva dostatočnú oporu, takže telo neprevísa.

Doplnkový matrac na posteli

Doplnkový matrac je skvelým riešením, ak chcete zlepšiť kvalitu svojho spánku vďaka svojim chladiacim či anatomickým vlastnostiam

Dostupnosť

Vrchný matrac je dostupný samostatne, ale aj ako súčasť postelí. V prípade, že zvažujete kúpu novej postele a chcete si byť istí, že sa v nej budete cítiť dobre, tak vám odporúčame kúpu Boxspring alebo tzv. kontinentálnych postelí. Boxspring postele sú nielen estetické a dokonale dizajnovo zapadnú do každého priestoru, ale prichádzajú aj s vlastnými vrchnými matracmi, ktoré odborníci označujú za jedny z najlepších na trhu s toppermi. Vrchné matrace majú veľa výhod a sú pomerne lacné preto neváhajte a kúpte si jeden aj vy.

Vrchný matrac na posteli Boxspring

Vrchný matrac je štandardnou súčasťou Boxspring postelí, čo im pridáva na pohodlí

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.