Buďte profesionálom vo vašej kuchyni s 9 správnymi pomocníkmi

Aby ste boli skutočným pánom svojej kuchyne, už vám nestačí mať len základné vybavenie. Okrem rúry, chladničky a varnej dosky alebo odsávača pár musíte, myslieť aj na doplnky. Vďaka nim sa vaše obyčajné varenie dostane na vrchol kulinárskeho umenia. Poďte si vybrať tých správnych pomocníkov do kuchyne v našom OKAY článku.

Rodina, ktorá varí v kuchyni

So správnymi spotrebičmi bude radosť variť!

Podľahnite kúzlu smoothie mixéra

Husté ovocné alebo zeleninové koktaily sú v posledných rokoch doslova hitom. Smoothie mixéry a ich produkty vás nadchnú! Užijete si jednoduchú prípravu štiav, lahodnú chuť a neuveriteľné množstvo možností, z ktorých si smoothie môžete pripraviť. Ľahko spracujete potraviny, ktoré by ste predtým len ťažko zjedli, alebo si v okamihu pripravíte chutnú desiatu z čerstvo nazbieraných plodín. Tak čo, už máte svoj smoothie maker?

Smoothie mixér je hitom každej modernej domácnosti.

Kuchynské roboty sú nová pravá ruka

Kuchynské roboty sú multifunkční pomocníci a doslova pravou rukou každého majstra kuchára. Uľahčujú nielen varenie a pečenie, ale môžete ich použiť aj na prípravu studených pokrmov, nápojov a koktailov. Ak si vyberáte kuchynský robot, mali by ste vedieť, aké vybavenie ponúkajú jednotlivé modely. Jednoduchšie kuchynské roboty sú vybavené veľkou misou a nástavcami na miešanie a hnetenie. Lepšie vybavený kuchynský robotmnožstvo rôznych nástavcov a funkcií. Kvalitný kuchynský robot vám pomôže s miešaním, sekaním, strúhaním a šľahaním. Často sú obohatené o mlynček na mäso a odšťavovač.

Kávovar pre ešte lahodnejšiu kávu

Mnohí z nás si bez šálky kávy nevedia predstaviť nielen ráno, ale ani zvyšok dňa. Preto je kávovar, ráno, určite vaším najlepším kamarátom. Môžete si vybrať zo širokej ponuky kávovarov, ktoré nepochybne uspokoja aj tie najnáročnejšie požiadavky. Automatické, pákové aj kapsulové typy zvládajú prípravu espressa a cappuccina, poradia si jak s malými, tak veľkými šálkami. Svoje kávovary môžete tiež vylepšiť špecializovanými prístrojmi. Vďaka nim bude vaša káva ešte lahodnejšia a váš kávovar bude dlho slúžiť.

S novým kávovarom si skvelú kávu môžete vychutnať kedykoľvek chcete.

Multifunkčný hrniec, ktorý si zamilujete

Niekedy sa označuje aj ako "Multicooker" alebo inteligentný hrniec a predstavuje budúcnosť vo varení. Táto nová generácia inteligentných hrncov sa pri varení postará o všetko. Okrem pomalého varenia môžeme v prístroji aj piecť, smažiť, variť v pare a zavárať. Ak varíte ryžu alebo kašu, hrniec sám zistí, kedy je hotová, a vypne sa. Vďaka automaticky nastaviteľným parametrom varenia si vychutnáte dokonalé výsledky varenia. Multifunkčný hrniec má na výber vždy niekoľko režimov varenia, vďaka ktorým si môžete ľahko pripraviť svoje obľúbené jedlo každý deň.

Odšťavovač pre šťavnatú šťavu

Už sa vám zbiehajú slinky, keď počujete slovo odšťavovač? Niet divu! Čerstvý pomaranč s citrónom je to najlepšie, čo si môžete dať na raňajky, po náročnej noci alebo len tak pri sledovaní televízie. Odšťavovač je ideálny nástroj na prípravu čerstvej a kvalitnej šťavy z rôznych druhov ovocia a zeleniny. Môžete si vybrať z niekoľkých typov - klasický ručný na citrusy, odstredivý, ktorý otáča ovocie pomocou rotujúcich nožov, alebo šnekový, ktorý na lisovanie používa tzv. šneka.

Ranná šťava z odšťavovača sa stane vašou novou závislosťou.

Fritéza, s ktorou zabodujete

Vychutnajte si šťavnaté steaky s chrumkavými hranolkami alebo filé z obľúbenej ryby s dokonale opečenou zeleninou. Všetko chutné, zdravé a najmä u vás doma. Okrem fritovania umožňuje fritéza aj ohrievanie a teplovzdušné pečenie. V porovnaní napríklad s bežnou panvicou sa vo fritovaciom hrnci všetko rýchlo a rovnomerne usmaží. Dobrou správou je, že sa nemusíte obávať škodlivín z prepáleného tuku.

Sendvičovač pre ešte lepšie desiaty

Nielen vo svete, ale aj u nás si tradičné sendviče získali značnú popularitu. Najbežnejší variant zapečenia sendvičov je možné rozšíriť pomocou pokročilejších modelov sendvičovačov o pečenie mäsa alebo prípravu vaflí. Tomu je samozrejme prispôsobená aj súprava pečiacich dosiek, ktorá je základom spotrebiča. Čerešničkou na torte sendvičovača je dizajn. Môžete si vybrať z rôznych farieb, vzorov, dokonca spotrebič zladiť so zvyškom kuchyne.

Sušička potravín, skutočný hit v domácnosti

Ak je niečo v kuchyni hitom, tak je to sušička potravín. A sušiť môžete úplne všetko! Ovocie, huby, bylinky. Premýšľajte o tom, čo a v akom množstve budete sušiť. Kapacita sa udáva v počte sušiacich platní alebo sít. Najčastejšie sa stretávame so sušičkami s 5 platničkami, čo je primeraný počet pre bežné domáce sušenie. Ak ste vášnivý záhradkár alebo hubár, vyberte si model s väčším počtom tanierov. Rozdeľujú sa tiež do dvoch kategórií - okrúhle a štvorcové. Rozdiel medzi nimi je najmä v konzistencii a možnosti pokrytia jednotlivých sít. Dôležitejšie ako tvar sušičky je však umiestnenie jej motora, ktorý môže byť dole, hore alebo na boku.

Zmrzlinovač, ktorý ste vždy chceli

Čo vás osvieži v lete a poteší v zime? Určite domáci zmrzlinovač! Kto by si nechcel túto obľúbenú pochúťku pripraviť doma. A určite sa to oplatí, zmrzlinu si môžete pripraviť, kedykoľvek na ňu dostanete chuť, a budete mať kontrolu nad jej zložením. Okrem zmrzliny môžete spotrebič použiť aj na prípravu jogurtu alebo sorbetu. Zmrzlinovače sa spravidla delia na dva typy - bez kompresora, ktoré sú vhodné skôr pre rodiny na príležitostnú prípravu zmrzliny, a s kompresorom, ktoré sú určené skôr na profesionálne alebo častejšie použitie.

Kto by si neprial aj v dospelosti mať doma svoj vlastný zmrzlinovač!

Prehliadnite si ďalšiu ponuku elektra

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.