Rok prania zdarma s OKAY.sk

Moderné práčky a sušičky dnes zvládnu veľa vecí za nás. Vedia napríklad samy zistiť hmotnosť a materiál bielizne a podľa toho určia množstvo potrebných pracích prostriedkov, prípadne nastavia čas a intenzitu sušenia. Prať zadarmo však stále nevedia - aj keď ...

V týchto dňoch sme v OKAY opäť pripravili akciu Rok prania zadarmo, ktorá sa vlani stala veľmi úspešnou. Zákazníkom, ktorí si zakúpia niektorú z takmer 100 vybraných práčok, sušičiek alebo práčok so sušičkou, pridáme zadarmo toľko pracích prípravkov, aby im vydržali na celý rok bežného prania.

Rok prania zadarmo

Pýtali sme sa vás, ako často periete?

V ankete, ktorá prebiehala v predajniach OKAY, sme dávali zákazníkom jedinú otázku: "Ako často periete?" Boli medzi vami takí, ktorí perú aj niekoľkokrát denne, iným zasa stačilo vyprať dvakrát za týždeň - veľmi sa to samozrejme odvíja od veľkosti domácnosti, v ktorej práčka slúži. Z viac ako 500 odpovedí sme spočítali, že priemerný zákazník OKAY perie 195× ročne. A tomu sme vyšli v ústrety!

S OKAY len špičkovo vypraná bielizeň

Ako darček pre všetkých, ktorí v období od 23. 9. do 13 .10. kúpia v OKAY práčku alebo sušičku, alebo kombinovanú práčku so sušičkou v cene nad 399 €, sme pripravili tri veľké balenia pracieho gélu Woolite. Presnejšie povedané 120 dávok pre pranie farebnej bielizne a 75 dávok pre pranie svetlej bielizne.

Tekuté pracie prostriedky Woolite sú nadmieru šetrné, a tak sú pre vašu bielizeň tým najvhodnejším riešením. S novou práčkou a pracími gélmi od Woolite zadarmo vás žiadna špina nerozhádže.

Vyberte si novú práčku alebo sušičku

Svoju novú práčku alebo sušičku alebo kombináciu oboch môžete vyberať z ponuky značiek Beko, Samsung, Bosch, Gorenje, Candy, Electrolux, AEG a LG. Všetky práčky, sušičky a kombinované práčky so sušičkou sme prehľadne rozdelili do troch ponúk, aby ste si mohli jednoducho vybrať tú svoju.

 

Pokiaľ s výberom práčky či sušičky potrebujete poradiť, pozrite sa na naše články:

Dva roky zdarma! Alebo tri...

A pozor: platí samozrejme, že ak sa rozhodnete kúpiť aj práčku aj sušičku v akcii Rok prania zadarmo, dostanete dvojnásobný prídel pracích gélov Woolite! Prať tak budete môcť dva roky zadarmo a ešte si aj voňavú bielizeň ľahko vysušíte za každého počasia.

A snáď je všetkým jasné, že keď kúpite ešte napríklad kombinovanú práčku so sušičkou na chalupu alebo rodičom, dostanete zásobu pracieho gélu na ďalší rok. Skrátka: počet práčok a sušičiek, ktoré kúpite nie je obmedzený. Nie nadarmo je OKAY najväčším predajcom veľkých spotrebičov!

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.