Vyberáme práčku pre alergikov

V dnešnej dobe sa zvyšuje počet ľudí, ktorí trpia alergickými reakciami.Látky, ktoré alergiu vyvolávajú, nájdeme bežne v prostredí okolo nás. Niekomu sa zle dýcha v prítomnosti peľových alergénov, iný má ťažkosti s roztočmi. Dalo by sa pokračovať ešte dlho. Nie je však možné vyrúbať zeleň, či nevysádzať kvety alebo úplne zlikvidovať prítomné roztoče. Tie sa budú nachádzať navôkol v istej miere vždy. Avšak aj malými zmenami v domácnosti sa dá symptómom predchádzať. Jednou z takýchto možností je vhodná práčka.

Parná práčka
Práčka s predným plnením LG

Prací program pre alergikov

Alergici sú skupinou ľudí, na ktorých nezabúdajú ani výrobcovia spotrebičov. Ponúkajú vo svojom portfóliu aj špeciálne programy práčok, ktoré sú pre nich primárne určené. Dôkladne a opakovane preplachujú prací prášok, gél i aviváž a ničia baktérie. Pracie cykly precízne zneškodňujú nežiadúce látky a dokonca sterilizujú bielizeň. Zabraňuje sa tak šíreniu choroboplodných zárodkov. Takéto typy sú vhodné aj pre malé deti či ľudí s citlivou pokožkou. Aby sa zmyli a zredukovali alergény v bielizni, je viac ako vhodné nastaviť pranie minimálne na 60 °C. Dôvodom je to, že pri dosiahnutí tejto teploty sa zabíjajú spomínané roztoče a ďalšie látky vyvolávajúce alergiu. Prečo nevyužiť technológie, ktoré majú na starosti zjednodušenie problému zvaný alergia? Nikdy nebolo pranie jednoduchšie ako teraz, a preto je už len potrebná najlepšia antialergická práčka.

Parná práčka so sušičkou

Parná práčka pre boj s alergiou

Parná práčka je v podstate štandardná práčka, ktorá má parný generátor. Ten pomocou vysokej teploty mení vodu na paru. Para sa dostáva do tkaniny rýchlejšie a spoľahlivo odstraňuje nežiadúce baktérie i najrozličnejšie druhy alergénov. Celý proces je efektívny. Trvá kratšie, spotrebuje sa tak menej elektriny aj vody a tým ušetríte nielen peniaze, ale aj čas. Parné práčky patria do energetickej triedy A+++. V neposlednom rade sú aj veľmi šetrné k bielizni. Ak máte jemnejší materiál ako napríklad hodváb, je to ideálne riešenie. Navyše oblečenie po funkcii aktívnej pary zostáva mäkšie a menej sa krčí a tak sa aj ľahšie žehlí. Dokonalý výsledok sa dostaví ihneď a šaty sú precízne ošetrené.

Pravidelnejšou starostlivosťou o oblečenie a posteľnú bielizeň je možné uľahčiť život alergika. Praním sa dá odstrániť drvivá väčšina nečistôt. Osobitnými programami sa dajú alergény zničiť. Ak máte poprípade aj sušičku, je to ešte jednoduchšie. Tá si vie poradiť mimoriadne dobre i so zvieracími chlpmi. Ak máte v rodine alergika, ktorý má spomínaný problém, už viete, ako si s tým hravo poradiť.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.