Vyberáme aplikácie pre Smart TV

Pri kúpe nového televízora by ste mali zvážiť aj to, či bude slúžiť ako zdroj zábavy pre celú rodinu. Dnes výrobcovia ponúkajú televízory s funkciou Smart TV - aplikácie, ktoré môžete nainštalovať na televízor vás prekvapia rozmanitosťou. Nielenže ponúkajú populárne aplikácie pre milovníkov filmov a seriálov, ale takisto aj aplikácie zamerané na šport, zábavu a nezabudlo sa ani na tých najmenších, skrátka každý divák - bez ohľadu na vek – sa môže zabaviť.

Aké aplikácie sú dostupné v kolekcii Samsung TV Apps?

Aplikácie pre televízory Samsung TV so systémom Tizen nájdete v rozhraní Smart Hub - dostupné aplikácie sú rozdelené do 6 kategórií. Milovníkov filmov a seriálov bude najviac zaujímať kategória Video. Nájdete tu populárne univerzálne aplikácie ako Netflix, YouTube a HBO GO ale aj domácich poskytovateľov ako napríklad VOYO.sk, Kuki, Skylink Live TV, Filmbox Live alebo internetovú televíziu Sledovani.tv. Vďaka použitiu HD Live Videokamery môžete dokonca pozorovať výhľad z prímorskej pláže na obrazovke a počúvať relaxačný zvuk mora.

V kategórii Hry sú jednoduché hry pre TV a v kategórii Šport nájdete rôzne kanály pre futbalových, volejbalových, basketbalových a hokejových fanúšikov. Existujú aj aplikácie pre fitness cvičenie doma - môžete ich vyhľadať v kategórii Životný štýl. Pre ľudí, ktorí začínajú deň počúvať správy a kontrolovať predpoveď počasia, sú k dispozícii aplikácie v kategórii Informácie.

Dostupnosť aplikácií v rozhraní Smart Hub závisí od vašej polohy. V závislosti od krajiny môžu mať užívatelia Samsung Smart TV prístup k mierne odlišným aplikáciám. Aplikácie sú tiež obmedzené z dôvodu dostupnosti jazykov a niektoré služby sú platené.

Android TV - aplikácie pre celú rodinu

Aplikácie pre televízory s Android TV sú k dispozícii v obchode Google Play. Pred výberom aplikácie skontrolujte, či bola vydaná najnovšia aktualizácia a takisto aj užívateľské recenzie.

Okrem ikonického Netflixu stojí za to nainštalovať napríklad Antik TV, vďaka ktorej môžete sledovať vysielanie českých a slovenských staníc naživo a k dispozícii máte aj TV archív. V aplikácii Prehrávač nájdete filmy a televízne seriály produkované TVN alebo HBO GO. Ak však nechcete platiť za prístup na webové stránky a radšej sledujete filmy uložené na externých diskoch, budete potrebovať kvalitný prehrávač multimédií a tým je napríklad aplikácia VLC for Android.

Na zozname aplikácií nemôžu chýbať aplikácie pre deti. Napríklad služba YouTube Kids pre Android TV je určená pre deti do 8 rokov.

Aké aplikácie by mal mať Smart TV LG?

Televízory Smart TV LG sú vybavené operačným systémom WebOS, ktorý ponúka o niečo menšiu základňu aplikáciív porovnaní s Android TV. Medzi filmovými poskytovateľmi sú okrem Netflix a Amazon Prime Video tiež FilmBox Live, VOYO, HBO GO a dokonca aj Bollywood Movie Channel.

Na svoje si prídu aj milovníci hudby, nachádzajú sa tu totiž populárne aplikácie ako Spotifya Deezer. Medzi hrami nájdete nápady ako Best Logic Puzzle a Brain Puzzle, Maya Brick Breaker, Monster World alebo Jewel Adventures. Nájdete tu tiež bezplatné informačné kanály, ktoré sú rozdelené podľa krajín.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.