Vintage nábytok prinesie do vášho domova pokoj

Vintage označuje dizajnovo originálny smer, ktorý v sebe ukrýva štýl nábytku, priestorov a dekorácií pochádzajúcich z obdobia spred 20 až 90 rokov. Prináša so sebou závan histórie. Interiér vo vintage štýle vás svojou pohostinnosťou vtiahne dnu a vy máte zrazu chuť oddychovať, vnímať a vychutnávať krásu ukrytú v malých nedokonalostiach nábytku a dekorácií s nádychom starodávnych príbehov. Je to štýl, v ktorom všetky doplnky ukrývajú nejaký príbeh.

Kombinujte umiestnenie nábytku

Vďaka jedinečnosti a individualizmu každého použitého kúsku nábytku, bude každý dom či byt vyzerať inak aj pri použití navlas rovnakého vybavenia. Vintage skrine postavené vedľa obrovskej knižnice budú vyzerať inak, ako keď im nájdete priestor pri dverách.

Obrazy a lampy sú základom

Medzi najpopulárnejšie vintage dekorácie patria obrazy. Pre podporenie vintage looku voľte obrazy rôznych kvetov, chalúpok, vidieku, starých miest, mostov či krajiniek. Pokojne môžete vytvoriť galériu rôzne veľkých obrazov v rôznych rámoch. Čím variabilnejšie, tým lepšie.

Unikátne vintage svietidlá sú základom pre vytvorenie pohodového priestoru oplývajúceho teplom domova. Tienidlá na lampičkách, lampách či lustri vytvoria upokojujúce osvetlenie, ktoré pripomínajú svetlo odrážajúce sa od ohňa alebo sviečky. Veľmi obľúbené sú francúzske lustre, pre ktoré sú typické vintage žiarovky v šiškovom alebo slzičkovom tvare.

Vintage obývačka s lustrom a pohovkou

Dizajnové a unikátne svietidlá sú jedným zo základných prvkov vintage štýlu. Rovnako dôležitý je však aj výber nábytku. Na obrázku pohovka Bony

Kuchyni dodajú atmosféru zdobené taniere

Vintage kuchyňa sa nezaobíde bez tanierov rôznych veľkostí s kvetovaným dekorom, pozláteným lemom na okrajoch či inými motívmi z kuchyne prastarých mám. Aby ste vytvorili správny vintage štýl, taniere či šálky k sebe vôbec nemusia ladiť, môžete kombinovať rôzne sety dohromady. Raňajky či iné jedlo vám vylepšia náladu na zvyšok dňa pokiaľ ich jete z nádherne zdobeného vintage taniera.

Vintage kuchyňa

Zdobené taniere alebo ich farebný a dizajnový nesúlad rozhodne navodia tú správnu vintage atmosféru pri stolovaní. Takisto je základom nábytok či prvky interiéru s nádychom patiny. Na obrázku kuchynská linka Heidi

Rozprávkové čaro obývacej izby

Vintage nábytok vyzerá staro, má patinu používania a vôbec mu to neprekáža. Vintage kreslo v doplnení dokonalej vintage sedačky vám vyčaria priam rozprávkový look vašej obývacej miestnosti. Čalúnené kreslo nemusí vôbec patriť do rovnakého setu ako pohovka, a aj tak dokáže zaistiť, obývačka tvorila jednoliaty celok. Priestory ozvláštnite rôznofarebnými vankúšmi a dekami s rôznymi vzormi. Ak sa vám to zdá málo, zaveste najkrajšie porcelánové kusy tanierov ako dekoráciu na stenu.

Druhé najobľúbenejšie vintage dekorácie sú staré alebo staro vyzerajúce knihy. Pokiaľ nemáte radi vôňu starých listov, stačí si zadovážiť knihy, ktoré vyzerajú, že majú históriu a naukladať ich po celom priestore v dome. Môžete ich uložiť na vintage komodu alebo do obrovskej knižnice plnej kníh a dekorácií.

Vintage posteľ s vaknúšmi rôznych farieb

Rôznofarebné vankúše a lampy s tienidlom vyčarujú tu správnu vintage náladu v spálni. Rovnako dôležitá ako doplnky je ale aj posteľ. Na obrázku vintage posteľ 90x200 Belle

Vintage priestor vás priam láka svojou ľahkosťou, aby ste v ňom naozaj žili. Vintage posteľ vás láka na spanie, vintage kuchyňa, aby ste v nej varili. Medené doplnky dodajú každej kuchyni trocha útulnosti a pohostinnosti. Vintage domov predstavuje miesto, ktoré je prepletené životom a nič nie je iba na pozeranie. Ako sa vám to pozdáva?

Akcia Okay

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.