Ušetrite na jednotnom nábytku v celom interiéri

Jednoliatosť priestoru pri zariaďovaní interiéru je dôležitá v každom dizajnérskom štýle. Či už volíte vintage, industriálny alebo škandinávsky dizajn, celistvosť nábytku je základom.

Zariaďovanie interiéru nie je vždy hračka. Veľkú časť práce vám môžu pri zariaďovaní bytu alebo domu ušetriť práve nábytkové programy, ktoré už majú vytvorený jednotný dizajn pre viacero kusov nábytku, a tak sa nemusíte báť, že vám stolík nebude ladiť ku skriniam či vitrínam. Určite sa vám tiež nestane, že vám bude chýbať skrinka či komoda, pretože programy umožňujú rôzne kombináciejednotlivých zostáv.

Do každej izby

Nábytková zostava vám pomôže vyriešiť nielen dizajn obývacej izby, ale aj predsiene, detskej izby či spálne. Je výborným riešením aj pre prepojené priestory s viacerými funkciami, ako napríklad do obývačky s jedálňou.

Nábytkový program STurla s jedálenským setom

Ak sa vám pozdáva industriálny štýl, program Sturla vás nenechá v štichu

Predsieň môže pozostávať zo šatníkovej skrine, komody, botníka, vešiaka a zrkadla. Nábytkové zostavy samozrejme môžete dostať v rôznych kombináciách, odtieňoch a štruktúrach. Všetko si dokážete navoliť podľa vlastných potrieb a preferencií.

Nekončite pri obývacej stene

Základ obývacej izby väčšinou tvorí obývacia stena. Okrem nej si však môžete zvoliť sektorový nábytok do obývačky, ktorý môžete rozdeliť po celej miestnosti bez toho, aby ste narušili jeho integritu. Sektorový nábytok vám práve naopak bude tvoriť jednoliaty základ celej miestnosti, ktorý už iba doplníte o obľúbené farby, dekorácie a doplnky.

Obývacia izba zariadená programom Erna

Nábytkový program Erna sa vyznačuje modernosťou a jednoduchým zasadením do interiéru

Venujte sa tomu dôležitému

Sektorový nábytok alebo nábytkový program môžete rovnako dobre použiť aj v spálni či kuchyni. Vystaviate si tak svoje priestory do podoby, aká vám vyhovuje a z kusov, ktoré sú pre vás potrebné.

Zároveň ušetríte množstvo času, ktoré by ste inak strávili kombinovaním rôznych kusov nábytku, odtieňov či štýlov. Spálňové programy obsahujú skrine, komody či nočné stolíky, ale aj rámy postelí, ktoré perfektne ladia s ostatným nábytkom.

Spálňový program Vernal

So spálňovým programom Vernal vyčarujete perfektnú spálňu za chvíľu

Ušetrite

Čo je však rovnako dôležité, nábytkový program ušetrí nielen námahu, ale aj vašu peňaženku. Jednotlivé zostavy, sety či kombinácie získate lacnejšie, ako keby ste jednotlivé kúsky kupovali zvlášť. Tak čo poviete, nájdete tú najlepšiu kombináciu podľa vášho gusta?

Akcia Okay

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.