Rohová sedačka - objavte výhody, ktoré skrýva!

S rohovou sedačkou maximálne využijete priestor v miestnosti. Kým na rovnú trojsedačku posadíte vždy len troch ľudí, rohová sedačka postavená na tom rovnakom mieste ponúkne sedenie štyrom až piatim ľuďom, bez toho, aby zaberala viac priestoru. Využijete "slepé" miesto v rohu, ktorý by inak zostal prázdny.

Rohová sedačka ako ideálne riešenie aj do menších bytov

Toto riešenie je ideálne najmä pre menšie byty typu 2+kk alebo 3+kk, kde máte obývačku spojenú s kuchyňou. Sedačka potom nemusí slúžiť len ako priestor na oddych, ale zároveň aj ako miesto, kde si s rodinou doprajete obed alebo večeru. Pokiaľ sedačku navyše umiestnite voľne do priestoru, opticky vám oddelí kuchyňu od obývacej izby.

Sedacia súprava rohová Kansas City

Ak umiestnite rohovú sedačku do rohu, ušetríte miesto v obývačke. Rohová sedačka Kansas City

Stvorená na rodinné stretnutia

Aj keď máte malú obývačku, s rohovou sedacou súpravou a pár kreslamialebo taburetkami vytvoríte veľkorysý spoločenský priestor, kam sa zmestí celá vaša rodina. Navyše budete všetci sedieť v kruhu blízko pri sebe, môžete sa všetkým pozerať do očí a nikto nenadobudne pocit, že je odstrčený.

Niektoré rohové sedačkyrozkladacie, takže ich ľahko premeníte na priestranné dvojlôžko. Na tom môže prespať ktokoľvek z rodiny, ak by sa vaša akcia nečakane pretiahla do neskorších hodín. Rozkladacie rohové sedačky vám navyše ponúknu úložný priestor, do ktorého uložíte potrebné obliečky alebo sezónne oblečenie. V malých bytoch na nezaplatenie.

Rohová sedačka rozkladacia Avesta

Na rohovú rozkladaciu sedačku Avesta se bez problému zmestí celá rodina

Rohová sedacia súprava je vhodná do obývačky aj do kancelárie

Aj keď si väčšina ľudí kupuje sedačku do obývacej izby, v posledných rokoch sú sedacie súpravy obľúbené aj v kanceláriách. Buď ako súčasť relaxačnej zóny pre zamestnancov, alebo priamo ako priestor pre rokovania s klientmi.

Práve rohová sedačka (prípadne sedačka do U) je pritom pre rokovania s klientmi vhodnejšia ako rovná dvojsedačka či trojsedačka. Ak jednáte s klientom len dvaja, mali by ste sedieť skôr oproti klientovi než vedľa neho. Pri jednaní s viac ľuďmi zase rohová sedačka ponúka viac miesta a navodzuje priateľskejšiu atmosféru.

Luxusná kožená rohová sedačka Teresa

Rohová sedačka sa hodí ako do obývačky, tak do kancelárie. Luxusná kožená rohová sedačka Teresa

Menej variabilná pri zmene usporiadania izby

Za nevýhodu rohových sedačiek niektorí považujú menšiu variabilitu. Rohové sedačky zoženiete v prevedení ľavého alebo pravého rohu - podľa toho, na ktorej strane chcete roh. Ak by ste ale časom prestavovali obývačku a menili jej usporiadanie, môže vás rohová sedacia súprava do istej miery obmedzovať v plánoch.

Pokiaľ má ale sedačka roh univerzálny, tento problém vyriešite tým, že rohovú sedačku rozoberiete a rohy vymeníte. Len musíte počítať s tým, že to vyžaduje trošku zručnosti a pár hodín práce.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.