Predstavujeme nové umývačky riadu Beko

V OKAY pre vás máme exkluzívne výrobky od stálice českého trhu, tureckej spoločnosti Beko. V súčasnosti predstavujeme nové modely umývačiek riadu Beko s radom funkcií a aplikácií, ktorými sa moderné inteligentné domáce spotrebiče môžu právom pýšiť. V našom článku vám povieme, prečo by ste si tieto kúsky rozhodne nemali nechať ujsť a prečo je dôležité kúpiť si umývačku riadu Beko práve v dnešnej dobe.

Hygiena a správna čistota sú v kuchyni nevyhnutné.

OKAY Tip: Ako môžete elegantne ušetriť na energiách sa dozviete v našom článku tu.

Prečo si kúpiť umývačku riadu

Najmä v dnešnej dobe by sme mali dbať na hygienu a čistotu našich domovov. Nielen pandémia koronavírusu, ale aj bežne sa vyskytujúce vírusy a baktérie môžu narobiť neplechu. Vírusy môžu mimo ľudského tela prežívať hodiny alebo dokonca dni, preto je dôležité nielen pravidelne si umývať ruky mydlom a vodou, ale aj zabrániť ich prenosu z kontaminovaných povrchov. Čistotu svojho domova môžete ovplyvniť. Čistý riad je základom a nové umývačky riadu Beko vám s tým pomôžu.

Umývačka riadu Beko má kôš, ktorý je plne nastaviteľný, aj keď je plný riadu.

Umývačka riadu šetrí čas a peniaze

Šetrí energiu, čas a predovšetkým peniaze. Ak chcete ušetriť, musíte začať od tých najzákladnejších vecí, ako sú napríklad každodenné spotrebiče, ktoré môžu váš rozpočet najviac naštrbiť.

Ak porovnáte ručné umývanie a umývanie riadu, spotrebič je jasným víťazom. Ušetrí až 3-krát viac litrov vody. V porovnaní s umývaním pod tečúcou vodou tak môžete v umývačke ušetriť až 33 litrov vody na jeden umývací cyklus. Okrem plytvania vodou plytváte aj množstvom pracieho prostriedku. Správnym dávkovaním ušetríte prací prostriedok aj vodu. A ušetríte aj energiu, pretože umývačky riadu Beko sú energeticky úsporné.

Vďaka kombinácii funkcií DeepWash a CornerIntense nemusíte riad predumývať ani drhnúť, čo šetrí vodu aj čas. Funkcia AutoDose optimálne dávkuje množstvo pracieho prostriedku, takže ani kvapka pracieho prostriedku nepríde nazmar a vy opäť ušetríte peniaze.

Umývačka riadu prináša príjemný pocit, že niekto robí špinavú prácu za vás.

Výhody umývačiek riadu Beko

Úsporná prevádzka

Umývačky riadu Beko patria do energeticky úsporných tried. Každý spotrebič sa dodáva s energetickým štítkom, na ktorom nájdete nielen údaje o energetickej triede, ale aj o spotrebe energie, spotrebe vody v litroch a emisiách hluku.

CornerIntense

Špeciálne rameno sa postará o dokonale čistý riad aj v rohoch umývačky riadu Beko. V porovnaní s bežným umývacím ramenom má CornerIntense™ vylepšený tvar a pohybuje sa v tvare štvorca, nie kruhu ako bežné rameno. Vďaka tomu sa voda a umývací prostriedok dostanú do všetkých rohov spotrebiča a umyjú riad v rohoch rovnako dobre, ako keby bol umiestnený v strede spodného koša. Potom môžete riad rozložiť po celej ploche umývacieho koša s istotou, že bude dobre umytý. Okrem toho sa dá rameno ľahko vybrať a vyčistiť.

DeepWash

Nakoniec budete mať dokonale umyté fľaše. Ide o špeciálny držiak a systém trysiek, ktorý spoľahlivo umyje často neprístupné vnútro fliaš, vysokých pohárov a termosiek. Nič nie je potrebné "predumývať", o všetko sa postarajú extra vodné trysky.

 Aplikácia HomeWhiz

Aplikácia, ktorá umožňuje sťahovať a upravovať ďalšie programy.

AutoDose

Funkcia AutoDose dohliada na správne dávkovanie produktov. Zabezpečí, aby bol riad dobre umytý, ale aby sa neplytvalo umývacím gélom. Stačí raz za čas doplniť nádrž AutoDose a o dávkovanie sa postará sama. Tým sa zabráni nadmernému dávkovaniu a šetrí sa nielen vaša peňaženka, ale aj životné prostredie, pretože až o 28 % menej pracieho prostriedku končí v odpadovej vode. Dosiahnete tak požadovaný výsledok s ekologickým rozmerom.

Programy na odstránenie vírusov a baktérií

Podľa zistení WHO je na zničenie vírusových častíc potrebná teplota najmenej 60 °C počas 15 minút. Umývačky riadu Beko sú vybavené niekoľkými programami, ktoré spĺňajú túto požiadavku a umyjú váš riad spôsobom, ktorý zabezpečí hygienickú čistotu. Patrí medzi ne Quick&Shine, Hygiene a InnerClean, ktorý zabezpečuje čistotu samotnej umývačky.

SelfDry

Medzi bonusové funkcie umývačiek riadu Beko patrí funkcia SelfDry, ktorá po skončení programu umožňuje únik prebytočnej vlhkosti z priestoru umývačky. Vďaka tomu bude váš riad skôr suchý a pripravený na uskladnenie.

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra


Článok pre Vás pripravil Jana Houbová

Napíšte mi

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.