Prečo kúpiť novú kuchyňu?

Do 14 dní v novej kuchyni

Všetci vieme, že kuchyňa je jedným z najfrekventovanejších miest celého bytu a že jej kvalitná konštrukcia, trvanlivé povrchy a spoľahlivé spotrebiče sú pre komfortné varenie naozaj dôležité. Prečo ale Slováci tak často otáľajú s výmenou starej kuchyne za novú? Okrem iného tiež prezradíme, ako si za dva týždne uvariť v novej kuchyni za 999 € mesačne.

Čoho sa bojíme?

Zisťovali sme, aké sú najčastejšie dôvody, ktoré bránia kúpe novej kuchynskej linky. Pýtali sme sa našich zákazníkov, ktorí sa rozhodli pre výmenu kuchyne, ako dlho sa k tomuto kroku odhodlávali a aké faktory ich nákup odďaľovali. Boli v nasledujúcom poradí:

  • Doprava – vzhľadom k veľkosti celej kuchynskej linky je všetko okolo dopravy tou najčastejšou obavou. Ako dopraviť kuchyňu domov, ako ju dostať na miesto? Pre skupinu z opýtaných je možnosť zapožičania vozidla alebo vyjednanie prepravcu nemysliteľné. V OKAY zabezpečíme dopravu aj s výnosom do bytu.
  • Finančná záťaž – peniaze stoja tentoraz až na druhom mieste, napriek tomu sú jednou z najdôležitejších bariér pri kúpe novej kuchyne, ktorú väčšina vníma ako extrémne finančne náročný nákup. So splátkovým predajom OKAY ale nová kuchyňa vôbec nemusí zaťažiť rodinný rozpočet.
  • Montáž – prekvapivé je, že vlastne montáž kuchyne už pre mnohých takým problémom nie je. Skupina ľudí je schopná zostaviť a zavesiť skrinky svojpomocne alebo s pomocou priateľov. Profesionálna montáž, ktorú ponúkame v OKAY, býva ale oveľa rýchlejšia a je spoľahlivejším riešením.
  • Likvidácia starej kuchyne – starosť o demontáž a následný odvoz pôvodnej kuchynskej linky trápi síce najmenej opýtaných, dôvodom je ale to, že si často nutnosť tohto kroku ani neuvedomujú. Aj o toto sa v OKAY vieme postarať - starú kuchyňu demontujeme, odvezieme a ekologicky zlikvidujeme.

Všetky uvedené bariéry odstraňuje jednoduchý nákup kuchyne v OKAY. Vieme sa postarať nielen o dopravu až na miesto, ale novú kuchyňu tiež spoľahlivo vynesieme až do bytua odborne zmontujeme, a postaráme sa aj o demontáž, odvoz a ekologickú likvidáciu starej kuchyne.

Na vás teda je "iba výber"

A aj ten maximálne uľahčujeme. V e-shope máte k dispozícii detailné fotografie a podrobné videá, na ktorých je veľmi dobre zachytená funkčnosť každého mechanického prvku, ukazujú úložný priestor, farebné kombinácie a mnoho ďalšieho. Neoceniteľné sa ukázali osobné skúsenosti zákazníkov, ktorí si kuchyňu kúpili pred vami. A pochopiteľne, sme pripravení poradiť vám aj prostredníctvom našej zákazníckej linky. Naši odborníci vám poradia s výberom a môžu aj odporučiť kuchyňu podľa vašich požiadaviek.

Kuchynské linky, ktoré ponúkame v OKAY, majú najlepšie vyladený pomer cena/ kvalita na slovenskom trhu. Inak povedané: rovnako kvalitné kuchyne za nižšiu cenu nenájdete. Súčasne sme si vedomí, že nákup novej kuchyne môže znamenať nemalú finančnú záťaž pre rodinný rozpočet a preto popri možnosti jednorazovej platby ponúkame tiež jednoduchý splátkový predaj.

Do dvoch týždňov v novej kuchyni

Celý proces nákupu, dodania a montáže novej kuchyne, vrátane odvozu a likvidácie tej starej, nepresiahne spravidla dva týždne. Inak povedané: svoje prvé jedlo si v novej kuchyni môžete uvariť už 14 dní po odkliknutí objednávky. A to bez starostí o čokoľvek ďalšieho.

Prečo teda kúpiť novú kuchyňu?
Pretože jednoduchšie to nikdy nebolo!

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.