Päť dôvodov prečo si kúpiť sušičku bielizne?

Nemáte balkón a nemôžete sušiť bielizeň vonku? Bývate v malom byte? Neustále zakopávate o sušiak s bielizňou? Príjemným riešením pre vás môže byť aj sušička bielizne. Sušičky bielizne sú svojím vzhľadom veľmi podobné priamym príbuzným - automatickým práčkam. Z toho dôvodu si môže veľa ľudí myslieť, že sa jedná o úplne zbytočný elektrospotrebič. V tomto článku vám dáme päť tých najpádnejších dôvodov, prečo je dobré zaobstarať si sušičku bielizne.

Budete mať viac voľného času

Sušička bielizne vám šetrí predovšetkým čas. Vzhľadom k tomu, že vďaka nej nebudete závislí na počasí, nebude pre vás sušenie bielizne predstavovať zdĺhavú procedúru. Väčšinou usušíte várku bielizne počas dvoch hodín. Prevažná väčšina bielizne po sušení navyše nepotrebuje žehliť, čo znamená ďalší voľný čas pre vás.

Zaplatíte oveľa menej za energie

Skôr neboli sušičky obľúbené aj pretože sa vyrábajú len v energetickej triede B alebo C. Teraz sú sušičky energetickej triedy A+ alebo A++ oveľa bežnejšie a samozrejme výrazne úspornejšie. Vďaka tomu, ako jemná je bielizeň vytiahnutá zo sušičky ušetríte aj ďalšie náklady na energiu, ktoré by si vzali ďalšie elektrospotrebiče, ktoré by ste museli použiť, aby ste vyzerali ako zo škatuľky.

V zime usušíte bielizeň ako v lete

So sušičkou už nebudete musieť riešiť, či vonku mrzne alebo svieti slniečko. Pri akomkoľvek počasí budete mať istotu, že bielizeň zo sušičky bude vždy rovnako usušená a nikdy vás nič neprekvapí.

Ochrana textilných vlákien

Sušičky ponúkajú veľké množstvo moderných technológií, ktoré sa dokážu starať aj o tu najjemnejšiu bielizeň a to do konca aj pred spustením a po skončení sušenia. Niektoré modely sú dokonca certifikované spoločnosťou Woolmark - poskytujú jemné sušenie aj pre zvlášť citlivé tkaniny ako napr. vlna. V sušičke vám bielizeň navyše toľko nevybledne ako na priamom slnku. Svojmu obľúbenému oblečeniu teda predĺžite aj životnosť.

Nebudete musieť žehliť

Už sme to raz zmienili. Bielizeň vytiahnutá zo sušičky je oveľa nadýchanejšiu a príjemnejšie na nosenie. Vo vašej bielizni sa teda cítite skutočne ako v bavlnke. Prevažná väčšina textílií nepotrebuje po sušení v sušičke ani žehliť! Keď už je žehlenie potreba, sušička túto činnosť veľmi uľahčuje. Ak žehlenie bytostne neznášate, sušička bielizne je pre vás jasnou voľbou.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.