Naše kuchyne sú lacné a pritom kvalitné. Ako je to možné?

Keď si dnes chcete kúpiť špičkovú kuchyňu, nemusíte minúť dve alebo tri výplaty za kuchyňu na mieru. Úplne rovnaký komfort a kvalitu vám ponúknu tiež kuchyne sektorové. Len s tým rozdielom, že vás vyjdú oveľa lacnejšie. Napríklad v OKAY NÁBYTOK znižujeme ceny sektorových kuchýň tým, že ich vyrábame vo veľkých objemoch, vystavujeme ich efektívne, na malých plochách a objednané kuchyne expedujeme na paletách.

Riešenia, ktoré šetria váš čas

Sektorové kuchyne sú hotové kuchynské zostavy, ktoré vymýšľajú odborníci na dizajn či ergonómiu práce. Vďaka tomu nemusíte tráviť hodiny premýšľaním, ako kuchyňu poskladať, aby ponúkla dostatok priestoru na varenie aj skladovanie riadu alebo aby na seba správne nadväzovali jednotlivé zóny. To všetko za vás vyriešia odborníci. So sektorovou kuchyňou budete mať aj na malom priestore dostatok úložných priestorov a všetko, čo potrebujete na pohodlné varenie.

I na 180 cm můžete mít vše, co k vaření potřebujete. Kuchyně Idea.

Aj na 180 cm môžete mať všetko, čo na varenie potrebujete. Kuchyňa Idea.

Nižšie ceny vďaka sériovej výrobe

Najväčší vplyv na nízku cenu sektorových kuchýň má sériová výroba. Vďaka tomu, že každú sektorovú kuchynskú linku iba raz navrhneme a následne ju vyrábame vo veľkom, dosahujeme výrazné úspory z rozsahu: časové aj materiálové.

Výroba sektorovej kuchyne je tak rádovo o desiatky percent lacnejšia ako výroba kuchyne na mieru, aj keď použijeme tie isté materiály na pracovnú dosku, skrinky, dvierka i kovanie.

Šetríme miesto v predajniach

Cenu sektorových kuchýň znižujeme aj tým, že je ich zbytočne nevystavujeme. Šetríme tak na prenájme výstavných priestorov.

Pred nákupom sektorovej kuchyne presne viete, ako bude vo finále vyzerať. Na každej našej predajni je showroom, kde si môžete prezrieť a chytiť kuchynské skrinky alebo pracovné dosky sektorových kuchýň. Ďalšie materiály nájdete na e-shope, kde je vám ku každej kuchyni k dispozícií množstvo detailných obrázkov a videí. Samotné objednanie kuchyne je tak veľmi jednoduché a rýchle.

Na našich prodejnách najdete přehlednou expozici dekorů čelních ploch spodních a vrchních skříněk a pracovních desek.

V našich predajniach nájdete prehľadnú expozíciu dekorov čelných plôch spodných a vrchných skriniek a pracovných dosiek.

Jednoduchá expedícia na palete

Sektorové kuchynské zostavy dodávame demontované v niekoľkých balíkoch. Vďaka tomu ich môžeme jednoducho expedovať na palete a ušetriť tak na nákladoch za dopravu. Všetky kuchyne máme skladom a expedujeme je do 24 hodín od objednania. Keď si dnes objednáte, môžete už za niekoľko dní variť v novom.

Montáž zvládne aj domáci majster

Na montáž kuchyne si navyše nemusíte volať odborníka, ľahko si ju zostavíte sami. Ku každej sektorovej kuchyni dodávame prehľadný návod aj fotografiu, ako má výsledok vyzerať. Aj priemerne zručný kutil si tak kuchyňu zostaví za pár hodín s bežným náradím, ktoré má doma.

Sektorová kuchyňa do paneláku aj do domu

Sektorové kuchyne prídu vhod do menších bytov aj priestranných rodinných domov. Zoženiete ich v desiatkach rozmerov. Pritom aj tie najmenšie ponúkajú všetko, čo potrebujete. Vďaka zaujímavej cene, širokej ponuke a prvotriednemu spracovanie si sektorové kuchyne získavajú priazeň v čoraz viac slovenských domácnostiach. Je nutné povedať, že úplne zaslúžene.

Dlhoročné skúsenosti na trhu

Sektorové kuchyne ponúkame už od roku 2012 a za tú dobu sme ich predali až 33 tisíc. Vyberte si u nás svoju vysnívanú blokovú/sektorovú kuchyňu aj vy a užívajte si pohodové varenie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.