Inteligentné riešenia na ukladanie

Úložný priestor a neporiadok nie sú problémom len v malých bytoch. Skrátka, máte priveľa vecí a nemáte priestor na to, aby ste všetko prehľadne usporiadali, schovali a upratali. Efektívne úložné priestory ponúkajú riešenie. Vyriešte tento problém elegantne tým, že veci raz a navždy dômyselne uložíte. Tipy a nápady nájdete v našom článku.

Ak nepatríte k ľuďom, ktorí veci vyhadzujú a triedia bez mihnutia oka, budete sa musieť spoľahnúť na úložné priestory.

OKAY Tip: Ako môžete elegantne ušetriť na energiách sa dozviete v našom článku tu.

Úložné priestory riešia nedostatok miesta

Bohužiaľ, žiadny byt nie je nafukovací. S trochou inšpirácie a niekoľkými tipmi však môžete aj v malej domácnosti uskladniť všetko, čo potrebujete. Preto využite akýkoľvek priestor - výklenky, rohy alebo priestor pod schodmi. Sem môžete pohodlne umiestniť skrinku alebo policu.

Rozkladacie pohovky s úložným priestorom sú vždy skvelou investíciou.

Uloženie prikrývok, časopisov a diaľkových ovládačov v obývačke

Využite kúzlo multifunkčného nábytku - investujte do pohovky s úložným priestorom na uloženie posteľnej bielizne, časopisov alebo vankúšov a perín pre nočné návštevy. Rovnako dômyselná je aj skrýša v taburetke, ktorá nie je len podnožkou, ale môžete ju využiť ako ďalšie miesto na sedenie alebo odkladanie drobností.

Máme pre vás niekoľko tipov, ako si udržať poriadok v spálni

Môžeme tiež hovoriť o výhodách nábytku s úložným priestorom a šikovných riešeniach, pokiaľ ide o spálňu a posteľ. Priestor na uteráky, závesy a posteľnú bielizeň je zabudovaný priamo v posteli. A čo čelo postele? Nie je to len to, ale ponúka aj množstvo výhod. Môžu tu byť zabudované bočné výsuvné zásuvky alebo sa dá použiť na odkladanie vecí podobne ako nočný stolík.

Stoličky sa nepoužívajú len v obývacej izbe, ale aj v spálni a šatni.

Vďaka rôznym organizérom, háčikom a priehradkám pomôžete udržať poriadok v kuchyni.

 

Praktické úložné priestory v kuchyni

Kuchyne sú často čo najmenšie a často majú naozaj skromný dizajn. Potrebný úložný priestor je preto často navrhnutý do výšky. Ak však nemáte veľmi vysoké stropy alebo jednoducho nemôžete, existuje niekoľko pomocníkov. Od obrovského množstva organizérov na príbory, ktoré možno umiestniť do zásuviek až po skrinky na kuchynskej linke. Ak máte veľa panvíc a hrncov, využite praktické závesné systémy. V kuchyni sa najčastejšie používajú nádoby rôznych tvarov a vzorov a samozrejme dózy a plastové misky.

 

Krabice a škatule

Tento typ úložiska sa nikdy nikde nestratí. Do krabíc a debien rôznych veľkostí, tvarov a farieb môžete uložiť úplne všetko. Niektoré z nich sú dokonca dizajnovo veľmi vydarené a môžu zapadnúť do celého konceptu interiéru. Jednoducho ich uložte na police, do skríň alebo na stojany. Ak máte deti, môžete s krabicami pracovať kreatívne a vytvoriť im originálny a osobitý doplnok do detskej izby.

Do úložného boxu uložte oblečenie, hračky, prikrývky, vankúše a časopisy.

NÁBYTOK

Sedačky

Postele

Kuchyne

Spálňa

Matrace

Obývacia

izby

Drevený

nábytok

Doplnky

do bytu

Kúpeľně

Kancelárie

NÁBYTOK

Sedačky

Postele

Kuchyne

Spálňa

Matrace

Obývacia

izby

Drevený

nábytok

Doplnky

do bytu

Kúpeľně

Kancelárie

Kancelárie

Kúpeľně


Článok pre Vás pripravil Jana Houbová

Napíšte mi

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.