Boxspring – americká posteľ vo vašej spálni

Za nespavosť, prípadne nekvalitný spánok môže veľakrát zlá posteľ – ráno sa zobúdzate unavený, s boľavým chrbtom a nevyspatý. Výmenou matraca alebo roštu môžete svoj spánok zlepšiť, ale ak sa rozhodnete vymeniť celú posteľ, vašej pozornosti by nemali uniknúť postele typu boxspring.

Posteľ boxspring

Boxspring – kontinentálna posteľ

Boxspring postele sa v našich končinách tešia čoraz väčšej popularite. Boxspring alebo kontinentálna posteľ, sa vyznačuje komfortom, pohodlím, luxusom a eleganciou.Skladajú sa z 3 až 4 častí.

Kombinácia dizajnu a komfortu radí boxspring k najobľúbenejším a najvyhľadávanejším druhom postelí na svete. Vďačia za to dômyselnej konštrukcii, ktorá zaisťuje nadštandardné pohodlie a optimálnu podporu tela počas spánku.

Americká posteľ

Pohodlie na prvom mieste

Základom postelí boxspring je kvalitný pružinový systém (Bonellove pružiny). Nachádza sa v spodnej časti postele. Ideálne rozloží tlak absorbovaný vrchnými časťami postele. Zaisťuje prirodzenú tuhosť postele, odrazovú pružnosť, priedušnosť a výrazne prispieva k dlhšej životnosti postele. Pružinový systém môže byť zakomponovaný do nosného rámu postele, ale môže tvoriť aj jej časť (v tomto prípade ho nájdete hneď nad rámom postele).

Nosný matrac – nosný alebo aj taštičkový matrac tvoria separátne uložené pružiny v textile. Každá jedna pružina je uložená v textilnom puzdre (taštičke).. Množstvo pružín v týchto matracoch je vyšší než v klasických. Ich separátne uloženie dovoľuje každej pružine reagovať na tlak tela samostatne. Tento matrac rozloží tlak a zaistí dostatočnú oporu chrbtici (nech spíte v akejkoľvek polohe). Nosný matrac môže byť aj zónovaný. Vhodné rozloženie pružín s rôznou veľkosťou a tuhosťou tak zabezpečí oporu aj pre bedrá, panvu, ramená, hlavu,...

Vrchný matrac – topper – penový matrac, ktorý zvýši komfort spania a relaxácie. Skladá sa z dvoch druhov peny – na jednej strane je pamäťová pena, na druhej vysoko pružná pena. Vďaka tomu si môžete vybrať najvhodnejší povrch na spanie práve pre vás.

K pohodliu amerických postelí prispieva aj ich výška, ktorá môže byť až 60 cm.Oceníte to hlavne pri líhaní a vstávaní.

Kontinentálna posteľ

Luxus, elegancia a praktickosť

Čalúnené čelo a elegantné prevedenie urobia z boxspring dominantu každej spálne. Môžete si vybrať boxspring posteľ s úložným priestorom, čímzískate odkladací priestor navyše.

Pohodlné spanie a elegantné prevedenie postele typu boxspring idú ruka v ruke. Nemusíte obmedziť dobrý spánok na úkor elegancie postele a ani sa nemusíte uskromniť s len peknou posteľou, aby ste sa mohli dobre vyspať – s posteľou boxspring máte všetko v jednom.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.