Ako zariadiť kuchyňu spojenú s obývačkou?

Kuchyňa spojená s obývačkou môže mať veľa výhod. Uvidíte ich napríklad v tom, že budete môcť pri varení ľahšie komunikovať s rodinou či priateľmi. Umožňuje vám mať pod dohľadom deti počas robenia domácich úloh či počas hrania vo vnútri alebo na záhrade. K otvorenému dizajnu patrí stolovanie, bývanie a zároveň aj zábava.

Kuchyňa s obývačkou

Prepojenie kuchyne s obývačkou

Ak je priestor malý a nechcete, aby bola kuchyňa stredobodom pozornosti, najlepšou stratégiou je vyhnúť sa tomu, aby vynikala. Ak sú steny a strop biele, kuchynský nábytok by mal byť tiež biely. Upozornite na obývaciu izbu tým, že urobíte kuchyňu čo najjednoduchšiu a nenápadnú. Ideálne, aby bola organizovaná aj napriek menším rozmerom. Okná v kuchyni a v obývacej izbe môžu zlepšiť celkový svetlý a vzdušný vzhľad. V kuchyni by mali byť navzájom ladiace farby a jednotná podlaha. Tým zabezpečíte, že medzi priestormi nie sú viditeľné prekážky. Jediným prvkom, ktorý tieto dva priestory oddeľuje, je kuchynský ostrovček. Súdržnosť a harmónia sú vašimi najlepšími nástrojmi pri navrhovaní a dekorácii tohto typu kuchyne.

Kuchyňa spojená s obývačkou

Celistvosť priestoru

Vyberte pre obe oblasti nábytok v rovnakej farbe a v rovnakom štýle, aby ste vytvorili jednotný vzhľad celej miestnosti. Pri umiestňovaní nábytku sa vyhnite tomu, aby sedacia súprava smerovala priamo do kuchyne. Môžete napríklad umiestniť sklenenú skrinku do kuchyne, aby ste si do nej mohli uložiť riad a vyrovnajte vzhľad umiestnením širokej skrinky v rovnakej farbe a štýle na stranu obývačky. Umiestnenie nábytku sa dá použiť na vymedzenie priestorov, ale podporuje aj komunikáciu medzi týmito dvoma časťami.

Moderná kuchyňa s obývačkou

Ako oddeliť kuchyňu od obývačky?

Existuje veľa elegantných a kreatívnych spôsobov, ako oddeliť či naznačiť symbolickú hranicu medzi priestorom kuchyne a obývacej izby bez toho, aby sa skutočne vytvorili rôzne miestnosti so stenami a dverami. Jedným z trendov moderného dizajnu je pozdvihnúť jednu z týchto zón.

Ďalším často používaným prístupom na oddelenie medzi oblasťou prípravy potravín a obytným priestorom je sklenená priečka. Je to moderné a funkčné, hoci vizuálne miestnosti neoddeľuje. Poskytuje určitú úroveň súkromia medzi dvoma zónami. Hluky a pachy sú udržiavané v uzavretom stave bez narušenia vizuálneho toku usporiadania.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.