Ako vybrať kancelársku stoličku?

Nesprávne kancelárske kreslo dokáže spôsobiť problémy s bolesťami chrbtice, čo naštartuje ďalšie komplikácie a to nielen zdravotné. Aby ste sa vyhli tejto nepríjemnej situácii, pozrite sa na nasledujúce triky, vďaka ktorým si vyberiete tú správnu kancelársku stoličku.

3 jednoduché kroky k výberu vhodnej kancelárskej stoličky

Adekvátna výška a sedadlo stoličky

Ak pociťujete nervozitu pri práci, môže to byť zapríčinené nevhodnou výškou sedadla stoličky.

Dobrástolička by mala byť taká, pri ktorej dokážete položiť ruku na klávesnicu približne v pravom uhle. Rovnako by pravý uhol mali zovierať aj kolenné kĺby. Čo sa týka výšky stola resp. monitora, tak by pri otvorení textového dokumentu mal byť prvý riadok vo výške očí. Dlhotrvajúce sedenie, pri ktorom sa vôbec nehýbete, núti telo k tomu, aby bolo stuhnuté. Potrebný je pohyb, aj v prípade, keď sedíte a to vďaka sedáku, ktorý zahŕňapohyblivú pružinu. Vďaka nej je telo aktívne v každom smere.

Poťahový materiál

Sieťovina dokáže počas letných mesiacov hotové zázraky nakoľko je priedušná. Pri výbere materiálu je tiež vhodné zvážiťkožu. V rámci výberu je možné sa zamerať na dve možnosti. Hoci pravá koža vyzerá moderne, syntetická koža je cenovo dostupnejšia.

Stabilita a postava

Vhodná kancelárska stolička by mala mať funkčné pohyblivé kolieska, aby neprišlo k neželanému úrazu. Výber stoličky je tiež podmienený vašou výškou a hmotnosťou. Rôzne kancelárske stoličky sú konštrukčne prispôsobené rôznym váhovým kategóriám.

kancelárske kreslo

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.