Inšpirácia - kreatívne spôsoby ako využiť LED pásiky

Ak sa vám doma vyskytol LED pásik, s ktorým neviete čo máte robiť alebo by ste mali záujem ho doma využiť, tento článok vám ponúkne nápady ako na to.

Málo svetla v kúpeľni?

Ak máte malé okno v kúpeľni a nechcete pri každej návšteve kúpeľne svietiť, lebo tým zbytočne znižujete životnosť žiaroviek alebo vám chýba prídavné svetlo nad zrkadlom, skúste umiestniť LED pásik po obvode zrkadla. Môže sa svietiť dlhšie, pásik nemá takú vysokú spotrebu energie a vám sa naskytne možnosť dodatočného svetla. Samozrejme, môžete ho umiestniť aj inam. Napríklad pod vaňu a tým navodiť útulnú atmosféru alebo osvetliť rohy kúpeľne. Výber je výlučne na vás.

LED osvetlenie v kúpeľni

Ozvláštnenie obývačky

Ak máte pocit, že vaša obývacia izba je síce útulná, ale chýba jej atmosféra, inšpirujte sa týmito fotkami. Umiestnenie LED pásika na strop v rôznych tvaroch vám spríjemní pobyt v nej. Stlmením svetla navodíte útulnú atmosféru a budete sa cítiť príjemne.

LED osvetlenie obývačky

Osvetlenie tmavých kútov domu

Každý má v dome tmavé kúty, ktoré potrebujú osvetliť, niekedy z bezpečnostných dôvodov, niekedy z estetických. Dbajte na osvetlenie schodiska, hlavne ak máte v dome starších rodinných príslušníkov, ktorí majú slabší zrak. Takisto je nutné osvetľovať tmavé kúty ak dom obývate s deťmi. Nielenže to pridá na estetickej kráse domu, ale takisto to má svoje bezpečnostné opodstatnenie.

LED osvetlenie na schodisku

Nasvietenie pracovnej dosky v kuchyni

Každá gazdiná pozná pocit potreby svetla nad kuchynskou doskou. Svetla môže byť v kuchyni dosť, ale pri varení je najviac potrebné svetlo, ktoré osvetľuje pracovnú dosku, keďže na nej prichádza k ozajstnej mágii. Ak nutne potrebujete prídavné svetlo a nechce sa vám kvôli tomu kupovať novú kuchynskú linku, použite LED pásiky, ktoré jednoducho pripevníte k linke vďaka lepiacej časti. Bez akýchkoľvek zásahov máte kuchynskú linku osvetlenú za pár minút.

LED pásik v kuchyni

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.