Ako spárovať smart hodinky s telefónom?

Inteligentné hodinky a fitness náramky môžu spúšťať aplikácie alebo prehrávať najrôznejšie digitálne médiá. Väčšina z týchto zariadení má dotykové obrazovky, ktoré vám umožňujú prístup k aplikáciám ako kalkulačka, stopky, časovač, teplomer, kompas a ďalšie. Mnoho zákazníkov sa pre ne rozhodne najmä z dôvodu merania srdcového tepu, počtu prejdených krokov za deň alebo vďaka zabudovanému fitness trénerovi, s ktorým dosiahnete vysnívanú športovú postavu omnoho ľahšie. Pred samotnými inštaláciami zariadení sa uistite, že váš telefón používa novšie verzie mobilných operačných systémov.

Ako spárovať smart hodinky a smartfón?

Pred samotným pripojením smart hodiniek s vaším telefónom je potrebné vedieť, že hodinky môžete spárovať súčasne iba s jedným mobilným zariadením. Pokiaľ neskôr zmeníte smartfón alebo hodinky chcete podarovať niekomu inému, nezabudnite zrušiť ich párovanie s pôvodným zariadením. Pokiaľ boli hodinky už spárované, možnosť odpojenia nájdete v ich nastaveniach. Zvoľte položku systém alebo nastavenia, kliknite na odpojiť a následne ich zresetujte.

1. Nainštalujte si aplikáciu Wear OS

Ak prvýkrát pripájate smart hodinky k telefónu s Androidom, musíte si do smartfónu najskôr stiahnuť bezplatnú aplikáciu Wear OS, ktorú nájdete v PlayStore. V prípade párovania Android watch s iPhonom, stiahnite aplikáciu Wear OS by Google alebo sa uistite, že výrobca hodiniek nevytvoril samostatnú aplikáciu pre iPhone.

2. Zapnite smart hodinky a pokračujte v nastavovaní

Po stiahnutí a inštalácii do smartfónu, zapnite hodinky a vyberte jazyk a zaškrtnite súhlas s licenčnou zmluvou. Od tejto chvíle budete musieť pokračovať v konfigurácii inteligentných hodiniek a následne s nimi spárovať váš telefón. Na telefóne otvorte aplikáciu na inteligentné hodinky a ťuknite na tlačidlo konfigurovať.

3. Zapnite na telefóne Bluetooth a pripojte sa

Po príslušnom prepojení a konfigurácii zariadení sa automaticky prepoja vždy, keď na oboch aktivujete Bluetooth. Ak sa pripojenie neuskutoční, vyhľadajte na hodinkách nastavenia a pripojiteľnosť na Bluetooth, následne zariadenia prepojte.

Ako spárovať fitness náramok a smartfón?

Pokiaľ sa rozhodnete pripojiť fitness náramok so smartfónom, riaďte sa nasledujúcimi riadkami.Prečítajte si používateľskú príručku, aby ste sa zoznámili so zakúpeným produktom.

1. Fitness náramok musí byť úplne nabitý

Je veľmi dôležité, aby váš smartfón aj náramok boli nabité a mali plne funkčnú batériu. Fitness hodinky nabijete pomocou priloženej nabíjacej kolísky pomocou USB, musíte ich však predtým vybrať z remienka.

2. Nainštalujte si príslušnú fitness aplikáciu

Stiahnite si z GooglePlay alebo AppStore odporúčanú fitness aplikáciu k vášmu smart náramku. Uistite sa, že povolíte aplikácii fitness prístup k polohe telefónu, aby Bluetooth a jednotlivé aplikácie mohli správne fungovať.

3. Spárujte inteligentný náramok pomocou Bluetooth

V Android telefóne prejdite na nastavenia, klepnite na aplikácie, prejdite na aplikáciu fitness a klepnite na povolenia. V závislosti od telefónu sa môže zobraziť rozdielna výzva na povolenie zariadenia. V systéme iOS choďte do nastavení, zapnite Bluetooth, spárujte zariadenie s vaším iPhonom a umožnite náramku odosielať hlásenia do aplikácie Zdravie. Inteligentný náramok by mal byť počas konfigurácie blízko vášho telefónu.

    Moja predajňa

    ${favoriteStore.title}

    ${favoriteStore.address}

    ${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

    Telefón: ${favoriteStore.phone}

    E-mail: ${favoriteStore.email}

    obľúbená predajňa (zmeniť)

    tovar na predajni zobraziť na mape

    Nepodporovaný prehliadač

    Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

    Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

    Podporované prehliadače sú:

    Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.