5 dôvodov prečo si kúpiť Dual SIM telefón

Dual SIM telefóny predstavujú počin, ktorý má uspokojiť aj tých najnáročnejších. Mobil na dve SIM karty má viacero výhod, ktoré stojí za to predstaviť.

Nemáte signál?

S dual SIM telefónom je málo pravdepodobné, že nebudete mať signál. Vďaka možnosti mať dve rozdielne SIM karty, najideálnejšie od dvoch rôznych operátorov, je možné zabezpečiť lepšie pokrytie signálu takmer kdekoľvek. Situácia, že sa nikto nedovolá alebo že sa preruší hovor je v tomto prípade do značnej miery eliminovaná.

Muž drží telefón nad hlavou a hľadá mobilný signál

S Dual SIM telefónom už nemusíte hľadať signál na vašich potulkách prírodou

Oddeľte prácu od súkromia

Je problémom prehľadnosť v účtoch za telefón? Mobil na dve SIM karty umožňuje oddeliť prácu od súkromia. Dve SIM karty znamenajú dva perfektne prehľadné účty od operátora resp. operátorov. Prechádzanie a strácanie sa v jednej neprehľadnej faktúre od operátora sa zmení na dve rozdielne a transparentné faktúry. To umožní rýchlejšie vyúčtovanie mobilných výdavkov na prácu a súkromný život.

Iba jeden telefón na všetko

Namiesto dvoch mobilných telefónov jeden. Dva mobilné telefóny obvykle vyžadujú viac miesta na ich prenos a uskladnenie. Rovnako je treba mať na pamäti, že ich musíte mať buď stále pri sebe, alebo vedieť, kde sa nachádza jeden a kde druhý, aby sa náhodou nestalo, že sa niekto nedovolá na dané číslo. Dual SIM sa s týmito problémami vysporiadala viac než efektívne vo forme jedného telefónu. Netreba taktiež zabúdať, že ak dvaja ľudia volajú na mobil s dvoma SIM kartami, tak je možné jeden hovor podržať a odpovedať na druhý.

Séria Samsung Galaxy S10

Špičkový smartfón Samsung Galaxy S10 ponúka okrem skvelého dizajnu a najmodernejších funkcií tiež možnosť používania dvoch SIM kariet súčasne

Žijete v zahraničí alebo radi cestujete?

Radi cestujete? Dual SIM telefón je potom skvelá voľba ako ušetriť peniaze za volania či dáta v zahraničí. S mobilným telefónom na dve SIM karty nie je potreba meniť súčasnú zmluvu u domáceho operátora, keď chcete mať výhodnejší paušál v zahraničí. S dual SIM telefónom stačí mať jeden voľný slot na novú lokálnu alebo cestovnú SIM kartu, ktorú je možné bežne kúpiť v zahraničných obchodoch bez akejkoľvek viazanosti. Lokálne a cestovné SIM karty sú navyše lacné a je ich možné počas výletu kúpiť viackrát za výhodnú cenu.

Môžete si nakombinovať ideálny paušál od rôznych operátorov

V neposlednom rade užívateľ s dual SIM telefónom dokáže kombinovať dva rôzne paušály na rozdiel od užívateľa s jednou SIM kartou, ktorý môže mať len jeden paušál. Vďaka dual SIM je možné vybrať si finančne najvýhodnejší dátový paušál na jednu SIM kartu a paušál na volania a SMS správy za najlepšiu cenu na druhú SIM kartu. Pri zmienke o dátach je potrebné spomenúť, že je možné používať 3G/4G dátový plán na oboch SIM kartách.

S dual SIM telefónom sa otvára množstvo nových a skvelých možností, ktoré pri telefóne s jednou SIM kartou nie sú dostupné. Preto je pri kúpe telefónu vhodné zvažovať aj tento variant.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.