Váľanda, najlepšia posteľ na občasné prespanie!

Hoci váľanda vyzerá na prvý pohľad ako obyčajná posteľ, disponuje neobyčajnými výhodami. Aj napriek kompaktným rozmerom ponúka dostatok priestoru pre pohodlný spánok jednej osoby. V našej ponuke nájdete aj rozkladaciu váľandu, na ktorej sa pohodlne môžu vyspať až dve osoby. Pri kúpe rozkladacej váľandy však väčšinou prídete o úložný priestor.

Váľanda a jej výhody

Úložný priestor je najväčším benefitom váľand. Je dostatočne veľký, takže po spaní do váľandy s úložným priestorom pohodlne uložíte paplón aj vankúš. Úložný priestor však môžete využiť aj na skladovanie sezónneho oblečenia alebo skrípt a učebných pomôcok.Niektoré váľandy majú na jednej alebo oboch stranách čalúnené čelo, ktoré slúži ako operadlo. Zvyšujú teda komfort pri odpočívaní a váľande navyše prepožičiavajú vzhľad malej sedačky. Navyše, čelá zabraňujú otieraniu farby zo steny.

Nespornou výhodou váľand je pomer ceny a výkonu. Cena váľandy je podstatne nižšia v porovnaní s malou sedačkou a pritom vám poskytne takmer rovnakú funkciu. Najväčším prínosom v porovnaní s jednolôžkom je úložný priestor, ktorým väčšina jednolôžok nedisponuje. Niektoré modely môžu mať navyše polohovací rošt, takže si môžete nastaviť optimálnu výšku pre hornú polovicu tela.

Váľanda Charissma

Ako vybrať váľandu?

Pri výbere váľandy rešpektujte veľkosť izby, do ktorej ju plánujete umiestniť. Zamerajte sa nielen na vzhľad, ale aj na pohodlie. Váľanda by nemala byť príliš tvrdá, ale ani mäkká. Ideálne je, ak si vyskúšate tvrdosť tak, že si na váľandu ľahnete. A to môžete urobiť na jednej z našich kamenných predajní Okay, kde sa vám bude venovať tím našich odborníkov.

Ak vám bude pri ležaní čokoľvek vadiť, vyskúšajte radšej iný model. Ak sa na váľande nebudete cítiť dobre, určite sa to odrazí aj na kvalite spánku. Vyskúšajte si teda ležanie na chrbte, na boku, ale aj na bruchu. Nezabudnite sa zamerať aj na dĺžku postele. Tá by mala spáča prevyšovať na každom konci aspoň o 10 cm, aby sa na nej pohodlne spalo. Dôležitá je aj šírka, v noci sa totiž až 80-krát pohneme, takže je potrebné mať dostatok priestoru. Nezabudnite, že váľandy nie sú určené na každodenné spanie.

Ponuka nášho e-shopu zahŕňa váľandy v najrôznejších farbách. Rozhodnúť sa môžete aj pre luxusné vyhotovenie s polohovacím roštom, úložným priestorom alebo s čalúnenými čelami, ktorá zvyšujú komfort pri relaxácii. Niektoré váľandy disponujú nožičkami, pod ktoré pohodlne zájdete vysávačom. Pri výrobkoch bez nožičiek si údržbou priestoru pod nimi nemusíte zaťažovať hlavu.

Váľanda Dana Oranžová

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.