Urbanistický štýl kombinuje to najlepšie z moderného dizajnu

Urbanistický štýl sa vyvíjal postupne s modernými trendmi bývania. Preto sa skvelo hodí do zvláštnych obytných priestorov ako sú loftové byty, prerobené sklady a podobné veľké miestnosti, ktoré sa stali mimoriadne populárnymi v posledných rokoch. Uplatnenie však ľahko nájde aj v štandardných bytoch či domoch, pretože je veľmi prispôsobiteľný.

Fanúšikom interiérového dizajnu tento štýl ihneď pripomenie industriál, z ktorého síce výrazne čerpá, jeho podstata však leží inde. Urbanistický dizajn totiž prináša nádych jemnosti a domáckeho tepla vďaka príjemným farbám a vyšperkovaným kúskom nábytku. Tento sofistikovaný smer v sebe spája to najlepšie, aby vám priniesol najvyšší komfort v kombinácii s prepychovým štýlom.

Farby vdýchnu jemnosť

Aby sme sa vyhli strohému industriálnemu rázu, musíme paletu bielej, čiernej, hnedej a zemitých farieb doplniť svetlými a neutrálnymi farbami. Farebná kombinácia má pôsobiť pokojne a vábivo, takmer ako oáza.

Od industriálu sa urban style odlišuje domáckejšou atmosférou, ktorú navodia farby aj nábytok

Do domácnosti ich môžete zaviesť prostredníctvom hlavných kusov nábytku, vymaľovaním prominentnej steny, alebo aj výklenku či krovu. Funguje aj dobre zvolený koberec či podlaha.

Nábytok povie viac

Kozmopolitnýje hlavný prívlastok tohto štýlu. Vďaka prepojeniu rôznych, ale vhodne vybraných nábytkových kúskov vytvára nadčasový a štýlový dojem. Dôležité je pridať prvky, ktoré priestoru pridajú osobnosť.

Kľúčovým znakom urban štýlu sú nadovšetko pohodlnésedacie súpravy. Zabudnite na strohé a hranaté pohovky na spôsob moderny a vyberte si tú, v ktorej sa cítite najpohodlnejšie. Ideálne v tónoch hnedej, zelenej či žltej. Pridajte mäkučké taburetky a komfortné kreslá, pretože miest na relax nie je nikdy dosť.

Obývací program Dione

Vhodný výber neutrálnych a teplých tónov vytvorí ukľudňujúci dojem. Nábytkový program Dione

Druhou správnou možnosťou bude zamatová sedačka, ktorá sa stane kľúčovým prvkom vašej obývačky. V takom prípade voľte zaujímavejšie, hlbšie farby. Tie môžete do priestoru vniesť aj iným nábytkom na sedenie.

Doplnky pridajú prirodzenosť

Doplnky dokážu interiér uzemniť alebo naopak učiniť ho jedinečným. Vyberte preto koberce z prírodných materiálov, spolu s vankúšmi a dekami v naturálnych farbách. Dokonalé sú plyšové a mäkké prvky. Organické materiály majú rôzne uplatnenie, či už v ratanových kreslách a vlnených dečkách, no nezabudnite na rastliny.

Sedačka Torin

Kožená sedačka Torin v sebe spája prvotriedne pohodlie a štýl

Urbanistický štýl je celý o vyváženosti a správnej miere vecí. Interiér by nemal pôsobiť prázdne a minimalisticky, nebojte sa ho preto prispôsobiť tým, čo vás vystihuje. Robte to ale s mierou, množstvo použitých prvkov a doplnkov by malo byť skromné a nezahlcovať. Ideálne je priestor okrášliť podmanivými, ale zároveň funkčnýmikúskami, ako je napríklad konferenčný stolík Selvan.

Kontinuita potvrdí úmysel

Pri zariaďovaní bytu v urbanistickom štýle dbajte na kontinuitu naprieč miestnosťami. Základom nie je vytvoriť na vlas podobné jednotky, ale elegantne ich prepojiť, či už výberom farieb, textúr, materiálu alebo vzorov.

Obývacia stena Erna

O zaistenie jednotného štýlu sa postarajú nábytkové programy ako napríklad Erna

Na dosiahnutie skutočne štýlového interiéru nezabudnite do každej miestnosti pridať výrazný prvok – taký, o ktorom sa bude hovoriť. Môže to byť oči ťahajúci obraz, odvážny vzor alebo dizajnová sedačka od HENRY STYLE. Tak neváhajte a urobte zo svojho domova výstavnú skriňu vkusu, z ktorej sa vám nebude chcieť odchádzať.

Akcia Okay

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.