Robotický vysávač - samostatný pomocník do domácnosti

Pokrok technológií je v mnohých ohľadoch veľmi nápomocný. To sa týka hlavne techniky, ktorá nám dokáže uľahčiť prácu, prípadne ju zvládne úplne sama. Presne takýmto spôsobom pracuje aj robotický vysávač. Ten disponuje pokročilými funkciami a možnosťami, vďaka ktorým vysávanie už viac nebude starosťou. Na trhu je však veľké množstvo týchto inteligentných pomocníkov do domácnosti. Ako si však vybrať ten najlepší robotický vysávač?

Výhody robotických vysávačov

Inteligentné vysávače majú hneď niekoľko obrovských výhod. Prvou je ovládanie na diaľku. To vám umožní ovládať vysávač kedykoľvek a z akéhokoľvek miesta aj keď nie ste doma. Vďaka aplikácii, ktorú si nainštalujete do vášho smartphonu máte možnosť spustiť vysávanie podľa toho, ako sa vám to hodí. Každý výrobca má vlastnú aplikáciu a každá je vhodná pre mobil s iOS a rovnako pre mobil s Androidom. Okrem toho si vďaka diaľkovému ovládaniu prostredníctvom aplikácie dokážete vysávanie aj naplánovať na presný čas, takže môžete po práci prísť do vždy uprataného bytu.

Robotický vysávač LG má funkciu Playback, vďaka ktorej si vo vašom smartphone môžete spätne pozrieť, kde váš vysávač upratoval. Máte možnosť si pozrieť mapu vašej domácnosti a skontrolovať upratané miesta, prípadne spustiť vysávanie tých, ktoré neboli upratané.

Výdrž batérií

Podstatným faktorom je aj výdrž batérií. Tá je u každého modelu iná, no inteligentné vysávače dokážu upratovať približne od 90 do 150 minút. Robotický vysávač Roomba dokážeupratovať až 2 hodiny, no ak má spustený cyklus upratovania, počas ktorého sa mu batérie vybijú, zamieri do nabíjacej stanice, nabije sa a pokračuje v upratovaní tam, kde predtým skončil.

Funkcie inteligentných vysávačov

Senzory proti pádu zo schodov sú pri týchto vysávačoch samozrejmosťou rovnako ako navigácia, vďaka ktorej si vysávač zmapuje celý priestor a tým zistí, ktoré miesta už upratal a ktoré ešte povysávať musí.

Väčšina kvalitných robotických vysávačov disponuje hneď niekoľkými režimami upratovania, ktoré vám umožnia či už mokré, vlhké alebo suché upratovanie. V neposlednom rade treba spomenúť, že manipulácia a čistenie týchto vysávačov je veľmi jednoduchá.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.