Obojstranný matrac - doprajte si kvalitný spánok

Zo skúsenosti viete, že si vaše unavené telo oddýchne raz lepšie na mäkšom matraci, inokedy zasa na tvrdšom matraci. Obojstranné matrace sú pre vás ideálnym riešením. Všetky sú totiž tvorené niekoľkými vrstvami, ktoré umožňujú jednoduchým otočením matraca zmeniť jeho tvrdosť. Samozrejmosťou sú poťahy, ktoré môžete prať v práčke a zbavíte sa tak nežiaducich nečistôt a roztočov.

TAMPA

TampaOrtopedický matrac Tampazaručí pokojný spánok a zbaví vás nepríjemnej bolesti chrbta. Jeho jadro je tvorené penou Flexifoam, ktorá sa vyznačuje elasticitou a tvarovou stálosťou. Stredná časť matraca je pre väčšiu stabilitu a stálosť spevnená RE penou, ktorá dodá matracu vysokú tuhosť a odolnosť, pritom zaručí pružnosť a drží tvar. Matrac je obojstranný, môžete si teda zvoliť buď tuhšiu stranu Relax Hard s piatimi zónami pre uvoľnenie a relaxáciu, alebo mäkšiu stranu Classic Soft s vnútornými prevzdušňovacími kanálikmi.

FRODO

Frodo Ničím nerušený spánok nie je možný bez kvalitného matraca. Frodoponúka dve úrovne tuhosti, a vy si môžete zvoliť tú, ktorá bude zodpovedať vašim individuálnym požiadavkám. Oranžová stredne tuhá strana je vyrobená z pamäťovej peny, ktorá menísvoju tvrdosť v závislosti na telesnej teplote. Modrá strana matraca je z tuhšej a priedušnej flexi peny, ktorá výborne udržuje tvarovú stálosť. Snímateľný a prateľný poťah ocenia predovšetkým alergici. Matrac Frodo môžete bez problému použiť aj s polohovacím roštom.

AQUATIC ANTIBACTERIAL

Aquatic Antibacterial Vrchná vrstva matraca Aquatic Antibacterialjevyrobená z peny Sanitized, ktorú ocenia predovšetkým alergici. Zaručuje totiž ochranu pred hubami a plesňami a navyše eliminuje aj nepríjemný zápach spôsobenými týmito mikroorganizmami. Jadro matraca je tvorené z mäkčenej aj nezmäkčenej komfortnej značkovej peny Eliocell. Snímateľný poťah Algua, ktorý môžete prať v práčke, je prešitý penou Supersoft a PES vláknom. Dve strany matraca umožňujú vybrať, či si poležíte na mäkšej, alebo tvrdšej strane.

BODY

Body Matrac Bodyjevyrobený zo za studena tvarovanej peny Flexi Orto. Jadro z bielej peny je kvalitným podkladom pre dve vrstvy s rozdielnou tvrdosťou. Strana Relax hard z oranžovo sfarbenej peny slúži pre uvoľneniea relaxáciu celého tela. Opačná strana s nižšou tuhosťou Relax soft je tvorená sivou penou, ktorá z nej robí ideálnu podložku pre každodenný odpočinok. Obe strany obsahujú 7 masážnych zón pre dokonalé pohodlie pri odpočinku. Snímateľný poťah z mikrofázy prešitý dutým vláknom je možné prať aj na 95 °Ca zbaviť ho tak prípadného znečistenia alebo roztočov.

FLEX ROLLO

Flex Rollo Pohodlný sendvičový matrac Flex Rollosa neuspokojí len s nálepkou "stredne tvrdý". Vďaka zloženiu z troch rozdielne hrubých Flexifoam pien Orto môže ponúknuť odpočinok buď na mäkšej čierno-bielej strane, alebo na tuhšej oranžovej strane. Obe sú tvorené siedmimi zónami s rozdielnym reliéfom, ktoré prispievajú ku kvalitnému odpočinku. Celý matrac chráni poťah Relaxtic, ktorý možno veľmi jednoducho vyvliecť a vyprať v práčke. Matrac Flex Rollo je samozrejme vhodný pre všetky typy lamelových roštov.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.