Najlepšie darčeky pre mamu

Nájsť najlepší darček pre mamu na Vianoce môže byť niekedy náročné, najmä pre pánov. Darček je potrebné vybrať s láskou a premyslene. Chceme predsa mamu potešiť a urobiť jej radosť a zároveň sa jej poďakovať za láskavú a obetavú starostlivosť, ktorú venuje nielen nám, ale celej našej rodine. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vás zaručene nesklamú.

darčeky pre mamu

Potešte svoju milovanú osobu darčekom od srdca.

OKAY Tip: Ako môžete elegantne ušetriť na energiách sa dozviete v našom článku tu.

Každá žena túži byť krásna

Premýšľajte o tom, čo má vaša mama rada, aké má napríklad koníčky a čo ju skutočne teší. Určite nič nepokazíte s elektrospotrebičmi, ktoré používa každý deň, alebo si nimi môže skrášliť svoj exteriér. Koniec koncov, každá žena takýto darček ocení.

Vyberte si napríklad darček pre svoju matku z kategórie elektra "dámska krása". Patria sem žehličky na vlasy, kulmy a epilátory, skrátka všetko, čo skrášľuje vaše telo a vlasy.

ipl-epilator-concept-perfect-skin-il3020

Venujte chvíľu starostlivosti o seba a svoj vzhľad.

Dlhodobo obľúbené epilátory určite potešia ženy. Okrem toho je zima ideálnym obdobím na tento zákrok, pretože pokožka nie je vystavená slnečnému žiareniu.

Niektoré epilátory sú vybavené masážnym mechanizmom, ktorý pokožku masíruje tesne pred epilačnou hlavou, stimuluje ju a odpútava pozornosť od samotnej epilácie. Vďaka tomu je proces menej bolestivý a vy si užijete nielen čas pre seba, ale aj trochu relaxu.

Darčekom pre mamu k Vianociam môžu byť aj vyššie spomínané prípravky na úpravu vlasov. Veď bujná hriva je korunou krásy každej ženy. Okrem toho tento typ elektro používajú ženy denne. Navyše, ak je na to vaša mama hrdá, určite ju potešíte novou kulmou, žehličkou na vlasy alebo fénom. Výber z viacerých teplôt a rýchlostí fúkania je dnes samozrejmosťou.

feny-fen-bellissima-11665

Darujte dokonale zdravé a upravené vlasy.

Dar zdravia je najlepšou investíciou pre vášho blízkeho.

Elektrická zubná kefka je určite darčekom pre mamičku, pretože je alternatívou ku klasickým zubným kefkám. Ich výhody spočívajú najmä v jednoduchšom a dokonalejšom čistení zubov.

Koniec koncov, návšteva zubára nie je lacná záležitosť, tak prečo zdravotným problémom včas nezabrániť. Elektrické zubné kefky sa kompletne postarajú o čistotu a zdravie ústnej dutiny, zbavia vaše zuby a ďasná škodlivého povlaku, čím znížia riziko vzniku zubného kazu. Niektoré tiež účinne bielia a odstraňujú pigmentové škvrny.

Darček do kuchyne

Pri tomto type daru buďte veľmi opatrní. Nie každú ženu poteší napríklad sada hrncov alebo mixér ako darček. Ak však varenie a príprava jedla nie sú len koníčkom, ale vášňou vašej mamy, vyberte si toho najlepšieho multifunkčného robota, ktorý dokáže v kuchyni zázraky a ušetrí "šéfkuchárovi" čas a zbytočnú námahu.

Darček pre domácnosť

Tu je podobná situácia ako pri vianočnom darčeku do kuchyne. Ak to však urobíte šikovne a rafinovane, váš dar bude vychválený a vyzdvihnutý do nebies. Možno, že stres z upratovania domácnosti pripadá na každú ženu. Preto inteligentný robotický vysávač ponúka riešenie, ktoré jej uľahčí upratovanie. Takýto vysávač dokáže upratovať, keď sú všetci v práci, dá sa ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie a skôr než sa nazdáte, dopijete kávu alebo sa vrátite z práce domov a máte upratané. A takýto druh čistiaceho kúzla poteší každého, však?

Mama - aktívna športovkyňa a propagátorka zdravia

Je vaša mama športovec telom aj dušou? Žije aktívnym a zdravým životným štýlom? Tak prečo jej nedopriať darček z kategórie inteligentné elektro. Ak rada športuje, hýbe sa alebo cvičí, určite ju poteší, ak je jej výkon inteligentne a jasne zaznamenaný. Kúpte jej inteligentný náramok alebo inteligentné hodinky. Je to nielen praktický darček, ale aj doplnok, ktorým môžete vhodne a štýlovo podčiarknuť oblečenie. Tieto malé "gadgety" môžu monitorovať vašu spánkovú aktivitu, merať srdcovú frekvenciu a sledovať počet spálených kalórií. A takéto funkcie sa budú po Vianociach hodiť každej žene.

športovkyne

Inteligentné hodinky a náramky sú praktickým doplnkom každodenného života.

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra


Článok pre Vás pripravil Jana Houbová

Napíšte mi

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.