Industriálny nábytok - jednoduchý, funkčný, moderný

Industriálny nábytok vás zaujme predovšetkým svojou strohosťou, z ktorej pramení nenútený vzhľad, funkčnosť a dizajn. S týmto štýlom sa stretnete po celom svete od berlínskych kaviarní po vysoko štýlové byty na Manhattane. Iná krajina, rovnaký vkus. Všetci, ktorí tento štýl obdivujú, spája láska k čistým líniám a kráse kvalitného nábytku.

Industriálny štýl a nábytok je typický svojou jednoduchosťou, pre ktorú je charakteristická praktická funkčnosť. Ak sa skôr prikláňate k čistým líniám než k extrémnej ozdobnosti, ak ste doma v nevýrazných farbách a páči sa vám kombinácia kovu alebo dreva, je pre vás industriálny štýl ten pravý.

Industriálny dizajn sa zrodil na konci 60. rokov minulého storočia z ateliérového bývania v newyorských továrenských halách, kotolniach a skladoch. Preto medzi dominantnými materiálmi nájdete hlavne betón, železo a oceľ ideálne v surovej forme, neopracované a ošumelé.

Dôležitým znakom je priznanie každého prvku. V kúpeľni uvidíte medené rúrky, radiátory sú masívne a primontované na stene, sedacie lavice sú zo surového dreva, v kuchyni nájdete viditeľne umiestnené odvody z digestora, v každej časti domu môžete upozorniť na pálené tehly, v obývacej izbe bude dominantou kožené kreslo alebo kreslá. Industriál je skrátka úprimný, nič neschováva a na nič sa nehrá.

Inšpirácia pre váš domov zariadený v industriálnom duchu

Obývačka

konferenčný stolík konferenčný stolík
konferenčný stolík konferenčný stolík
kreslo kreslo
sedačka do L sedacia súprava

Jedáleň

jedálenský stôl jídelní stůl
jedálenský stôl jedálenský stôl
jedálenský stôl jedálenský stôl
jedálenská zostava jedálenský stôl
jedálenský stôl jedálenský stôl
jedálenský stôl jedálenský stôl

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.