Ako zlepšiť WiFi signál v dome?

Ak máte problém s WiFi signálom vo vašom dome, máme pre vás niekoľko rád, ako si s ním poradiť. Je to veľmi jednoduché, existujú na to zosilňovače WiFi. Ide väčšinou o krabičku o niečo menšiu ako je samotný router, ktorá znásobuje WiFi pokrytie priestoru zosilňovaním už existujúcich signálov.

Ako funguje WiFi zosilňovač?

Zosilňovač WiFi signálu alebo aj WiFi extender umožňuje všetkým bezdrôtovým zariadeniam v danom priestore kvalitné pripojenie na internet. Jedná sa o jedinečné riešenie, ktoré funguje posilnením už existujúcej, no slabej siete WiFi z vysielača. Extender ho potom zosilní do viacerých priestorov podľa potreby a pomáha efektívne rozširovať vašu súčasnú sieť. Dosahuje aj na niekoľko poschodí v budove, vo všetkých rohoch domu a dokonca aj na dvore či záhrade. WiFi zosilňovačv podstate začne fungovať, keď nadviaže spojenie medzi smerovačom alebo prístupovým bodom a vašim bezdrôtovým zariadením, napríklad prenosným počítačom alebo mobilným telefónom so zapnutou WiFi. Zosilnenie WiFi vám uľahčí prácu a nebudete sa už musieť zdržiavať len v jednej miestnosti, kde je signál najsilnejší.

Wi-Fi extender zlepšuje signál rôznym zariadeniam

Inštalácia zosilňovača WiFi signálu

Inštalácia WiFi extendera je jednoduchá. Stačí ak nájdete miesto, ktoré prijíma už existujúcu sieť WiFi a pripojíte napájanie. Prostredníctvom prenosného počítača sa prihlásite do zosilňovača WiFi a pridáte prihlasovacie údaje vrátane hesla vašej súčasnej siete. Inštalácia trvá len niekoľko minút, nemusíte sa teda báť náročnosti alebo toho, že pri nej strávite niekoľko hodín.

Ako možno viete, každý zosilňovač WiFi signálu je z hľadiska funkcií jedinečný. Existujú však pohodlné funkcie, ako napríklad tlačidlo WPS. Tlačidlo WPS zvyčajne uľahčuje pripojenie routera a extendera jediným stlačením tlačidla. To zaisťuje, že sa nevyžaduje zložitá inštalácia. Samozrejmosťou je úplná konfigurácia. Zvyčajne na WiFi zosilňovači môžeme nájsť aj LED diódu, ktorá zobrazuje ako silný je existujúci signál WiFi, ktorý prijíma. Podľa farby tejto LED diódy viete potom určiť tú najvhodnejšiu pozíciu pre zosilnenie WiFi.

Zosilňovač Wi-Fi disponuje anténou, ktorú môžete natáčať do rôznych smerov

WiFi zosilňovač poskytuje vášmu domovu alebo kancelárii dokonalé pokrytie a prístup na internet. Ak ho nastavíte správne a upravíte polohu podľa svojho prostredia, dokáže docieliť zosilnenie WiFi až na dvojnásobok pôvodnej hodnoty, čo je dosť výrazná zmena, ktorá vám uľahčí prácu aj voľnočasové aktivity na internete.

Akcia Okay

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.