Ako sa starať o sušičku bielizne?

Sušička bielizne je ďalší pomocník, ktorý vám uľahčí domáce práce. Ak máte tento klenot doma, mali by ste vedieť, ako sa o neho starať tak, aby bol výsledok vždy 100 %. Údržba sušičky bielizne nie je nijako náročná, ale je dôležité ju vykonávať pravidelne. A v čom to spočíva?

1. Pravidelne vylievajte nádobku


Ak doma nemáte sušičku zapojenú priamo do odpadu, mali by ste pravidelne vylievať nádobku na kondenzát. Ideálne ak to urobíte po každom sušení. Keď necháte vodu v nádobke stáť, začne sa z nej šíriť nepríjemný zatuchnutý zápach.

2. Po každom sušení skontrolujte predný filter


Nech už si vyberiete akýkoľvek program na sušenie, vždy po jeho skončení nezabudnite zotrieť zvyšok vlákien a prach, ktorý sa zachytil na prednom filtri v otvore dverí. Stačí, keď filter zotriete vlhkou rukou. Potom sa cez filter pozrite a zistite, či nie je sieťka zalepená zvyškom pracieho prípravku alebo aviváže. Ak je, očistite ju kefkou a vlažnou vodou so saponátom. Keď bude filter čistý, budete mať istotu, že keď budete vyberať bielizeň z bubna, nezašpiníte ju usadenými nečistotami. Nezabudnite tiež na utretie filtra textilných vlákien.

3. Pozornosť venujte každému filtru zvlášť

Raz za mesiac by ste mali poriadne skontrolovať filter v spodnej časti. Stará sa o to, aby nebol znečistený výparník. Pokiaľ by bol zanesený, zbytočne sa tým zvýši spotreba energie a znižuje účinnosť.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.