5 najlepších kamier do auta pre každého šoféra

Akciová ponuka

Predstava, že autokamera slúži iba ako prístroj na nahrávanie cestnej premávky je už nejakú dobu prekonaná. Moderné kamery dnes ponúkajú celý rad funkcií, ktoré nie len uľahčujú šoférovanie a parkovanie, ale starajú sa aj o vašu bezpečnosť. Predstavujeme vám preto najlepšie modely z rôznych cenových kategórií, ktoré vám budú vždy „kryť nárazník“.

Mio MiVue 788

Zoznam otvára naša obľúbená a špičková kamera Mio MiVue 788. Tento kompaktný model je naplnený množstvom užitočných funkcií. Objektív so zorným uhlom 140° zachytáva dianie aj okolo vášho vozidla a vo Full HD rozlíšení. Vďaka pokročilému asistenčnému systému pre vodiča (ADAS) vás kamera varuje pred vybočením z pruhu alebo čelnou zrážkou. Okrem zaznamenávania GPS polohy a rýchlosti vás upozorní aj na prítomné rýchlostné radary vďaka doživotne aktualizovanej databáze. Vašu cestu môžeme vďaka Wi-Fi streamovať na internete, alebo využiť Bluetoothna zobrazovanie informácií v mobile.

Kamera do auta Mio MiVue 788

Niceboy Pilot Q1

Kamera do auta Pilot Q1 značky Niceboy predstavuje cenovo najdostupnejší variant pre menej náročných šoférov. Dokáže zachytiť Full HD záznam v uhle 140°, takže budú ŠPZ a dopravné značky vždy čitateľné. Kamera sa sama šikovne vypne ši zapne podľa štartu motora, ale aj pri detekcii pohybu. Vďaka parkovaciemu módu a detekcii pohybu kamere neunikne žiadny dôležitý okamih. G-senzor potom v prípade nárazu či otrasu zabezpečí sekvenciu proti vymazaniu.

Autokamera Niceboy Pilot Q1

Mio MiVue 733

Autokamera od Mio radu MiVue 733 je vašim zlatým stredom na cesty. Okolitú premávku zachytí vo Full HDkvalite pod uhlom 130°. Na úroveň cestného asistenta povyšuje tento prístroj priložený technologický balíček (ADAS), vrátane upozornení pred vybočením z pruhu, čelným stretom, mikrospánkom. Pred rýchlostnými radarmi varuje doživotne aktualizovaná databáza. Nechýba zrážkový G-senzor, GPS a Wi-Fi. Špecialitou je priložený počítačový program umožňujúci archiváciu, pokročilé analyzovanie a zdieľane záznamov.

Kamera do auta Mio MiVue 733 WiFi

Navitel R300

Strednú kategóriu dopĺňa Navitel R300, ktorá sa okrem kvalitného Full HD nahrávania v 140°uhle pýši aj nočným videním. To vám zabezpečí jasné zábery aj v tme či šere. Skvelý obraz v každej príležitosti zabezpečuje 4-vrstvá sklenená šošovka. Navitel R300 kombinuje okrem autokamery aj funkcie videorekordéra, digitálneho merača rýchlosti a GPS polohy. Dopĺňa ich informáciami o radaroch a rizikových úsekoch. Pridanou hodnotou je ročná licenciana navigačnú aplikáciu Navitel Navigator s mapami 45 krajín.

Kamera do auta Navitel R300

LAmax T10

Pre tých najnáročnejších je tu LAmax T10, ktorá z každej vašej cesty spraví prvotriedny snímok, na ktorý bude vďaka 4K rozlíšeniu radosť pozerať. Optika je navyše vybavená širokouhlou šošovkouna 170° zábery a technológiou WDR proti oslneniu a odleskom. Viaceré možnosti zachytávania obrazu zahŕňajú aj možnosť nahrávať 60 snímok za sekundu pre plynulejšie video. GPS a monitorovanie radarov nemôže chýbať. Tých, ktorí často opúšťajú vozidlo, poteší spoľahlivý magnetický držiak umožňujúci rýchle nasadenie či vybratie prístroja. O jednoduché ovládanie sa postará veľký displej v češtine.

Autokamera LAmax T10

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.