Nábytkový veľtrh IMM Cologne: trendy v interiéri na rok 2020

Naši odborníci na nábytok sa už tradične vydali na nábytkový veľtrh IMM 2020, ktorý sa koná v nemeckom Kolíne nad Rýnom od 13. do 19. januára. Jeden z najväčších interiérových veľtrhov v Európe prináša najaktuálnejšie správy o nových trendoch, na ktoré sa v nasledujúcom roku môžeme tešiť. Pre zaujímavosť, na veľtrhu vystavuje svoje produkty 1158 vystavovateľov z celého sveta na ploche 246,500 m².

Trend na rok 2020: zemité a tlmené farby

Prognózy sa potvrdzujú. Farbám sedačiek budú kraľovať zemité a tlmené farby. Khaki a trávovo zelená, béžová a krémové odtiene, sú hitom tohto roka do každého interiéru.

Rohová sedačka na vysokých nožičkách v zemitom odtieni - v horčicovej farbe

Zemité a tlmené odtiene sedačiek sú v kurze. Moderný vzhľad rohovej sedačky v horčicovej farbe

Buďte ekologickí, ale zároveň stavte na luxus

Páčia sa vám kožené sedačky, ale čalúnená sedačka je pre vás príjemnejšia? Potom máme pre vás skvelú správu. Trendom tohto roka sú ekologické sedačky, vyrobené z látok, ktoré napodobňujú textúru kože. Nejedná sa však o eko kožu, ale o špeciálnu látku, ktorá ako koža vyzerá, alemá vlastnosti ako látka. V rámci ekologického prístupu pri výrobe sedacích súprav sa kladie dôraz aj na to, aby boli vnútorné priestory sedačiek bezfarebné.

Látková rohová sedačka, ktorá vyzerá ako kožená sedačka

Vďaka ekologickým postupom pri výrobe sedačiek sú na trhu látkové sedačky s koženým vzhľadom

Vysoké nožičky sedačiek a kombinácia dreva a kovu

Trend sedačiek na až 12 cm vysokých nožičkách pokračuje aj v roku 2020. Je len na vás, aký materiál nožičiek si vyberiete, buď drevené alebo kovové. Drevo a kov sú trendy aj spolu, preto sa nebojte sedaciu súpravu na kovových nožičkách umiestniť k drevenému konferenčnému stolíku a naopak. Kombinácia dreva a kovu pôsobí elegantne a pritom útulne.

Rohová sedacia súprava na vysokých nožičkách

Modernej sedačke nesmú chýbať vysoké nožičky, či už kovové, alebo drevené

Kráľovský spánok na boxspring posteliach

Chystáte sa v tomto roku kupovať posteľ? V súčasnosti sa kladie dôraz na zdravé spanie - vysoké postele boxspring s kvalitným ortopedickým matracom. Boxspring postele, čiže kontinentálne alebo americké postele patria vďaka unikátnemu systému matracov medzi najkomfortnejšie postele. Viac sa o nich môžete dočítať tu

 

Posteľ Boxspring v interiéri

Postele Boxspring sa nazývajú aj kráľovskými posteľami, nielen pre ich luxusný vzhľad

Pohovky na každodenné spanie

So zmenšovaním metráže bytov, zákazníci stále častejšie siahajú po rozkladacích pohovkách na každodenné spanie. Rozkladacia pohovka plní v malom byte či garsónke nielen funkciu lôžka, ale je aj dôležitým centrálnym prvkom celej miestnosti. Výrobcovia nábytku sa preto zameriavajú na rôzne technológie, ako funkciu rozkladu zdokonaliť a zároveň docieliť, aby pohovka bola dizajnovým kusom nábytku.

Dizajnová ohovka na každodenné spanie

Pohovka na každodenné spanie by mala byť aj dizajnovým prvkom interiéru

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.