Verbatim Store'n'Go GEN2 2TB/Externí/USB 3.0/2,5"/stříbrný 53195

Tovar je vypredaný

Verbatim Store'n'Go GEN2 2TB/Externí/USB 3.0/2,5"/stříbrný 53195

Kód výrobku: 53198
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Externé disky

Prenosný pevný disk Verbatim Store'n'Go GEN2 ponúka veľkokapacitné úložisko s veľkosťou 2 TB, kde sa vám zmestí veľa fotiek a filmov. S rozhraním USB 3.0 Super Speed ​​už nebudete dlho čakať, kým sa vám nahrajú súbory, pretože ponúka až desaťkrát rýchlejší prenos dát než USB 2.0 (podľa rýchlosti zbernice USB). HDD zaujme svojou ľahkosťou a štýlovým hladkým dizajnom, ktorý sa na modernom pracovnom stole vyníma ako perfektný doplnok notebooku. V medzipamäti čaká na spracovanie dát celkom 8 MB.

Aplikácia Nero

Ak chcete zálohovať HDD vášho notebooku alebo počítača, máte k dispozícii softvér Nero BackItUp Essentials, ktorý vám umožní okamžite zálohovať vaše súbory a zložky alebo s ním môžete naplánovať automatické zálohovanie v požadovaný čas a zlepšiť tak bezpečnosť svojich dát.

 

 

VHD Formatter - formátuj úložisko

Zariadenia, ktoré majú 2 TB a menej úložiska, výrobca nastavil vo formáte FAT32, čo umožňuje ich okamžité použitie v systémoch Windows a Mac OS. Zariadenia nad 2 TB sú vo formáte NTSF, ktorý komunikuje iba so systémom Windows, pre plnú kompatibilitu so systémami Mac OS musíme jednotku preformátovať na HFS+. To docielime už nainštalovaným softvérom Verbatim VHD Formatter, ktorý vie jednoducho formáty prevádzať.

 

 

Green Button

Chcete šetriť energiu a životnosť disku? Vyberte si Verbatim Store 'n' Go, pretože má v sebe funkciu Green Button, ktoré pri nečinnosti zastaví kotúče pevného disku, čím zvyšuje efektivitu a spotrebováva menej energie.  

Dostupné sú 3 možnosti úsporného režimu. Prechod do úsporného režimu po 10 minútach alebo v krokoch po 10 minútach až do 120 minút. Rovnako do neho môžeme prejsť poklepaním na ikonu Green Button na ploche alebo je možné ho úplne zakázať.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape